Şimdi Ara

clk 200 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
46.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Bizimkisi Avantgarde idi

Satış nedeni 4 kişilik aile ye uymuyor birde biraz iri olunca

Uzun yolda çekilmiyor rahatsız sıkışık her Cabrio gibi

Yokuşta bayılma falan yok bastın mı gidiyor Namussuz

Üstünü açınca eski bile olsa baktirir kendine o yonden de şüphen olmasın

zaten eski bir tipi yok o kadar, yani arabadan çok anlamayan biri 2000 model demez :)

ernn93

yaksın o kadar da ya :)
  • bende 2006 e90 kasa 3.20dizeli verip 2005-2006 model clk 200 kompressor almayı düşünüyorum.sizce memnun kalırmıyım bmw'den sonra?ve yakıt olarak ort. 10litreyi geçermi izmirde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

bende 2006 e90 kasa 3.20dizeli verip 2005-2006 model clk 200 kompressor almayı düşünüyorum.sizce memnun kalırmıyım bmw'den sonra?ve yakıt olarak ort. 10litreyi geçermi izmirde?

clk 2002 yılında komple yenilendi tasarım konfor ve motor olarak 2006 model bi araç 10-11 litre civarı yakar bence memnun kalırsınız.
  • Yok eğer adam iyi kullanmışsa Tente de sorun yoksa İçin rahat olsun bir şey olmuyor

Tenteye bagli yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok eğer adam iyi kullanmışsa Tente de sorun yoksa İçin rahat olsun bir şey olmuyor

Tenteye bagli yani

nasıl anlarız onu, yani normalse soğuk falan geçirmez mi? yalıtım konusunda çok fark olur mu normaliyle? Bir de üstü açıkken kaza falan olsa takla atsak ne oluyor? Bir sistem vardır herhalde onun için ama :)
  • hocam clk her türlü güzel araç mersedes keyfini kalitesini yaşatır, gençken binilecek bir araba lpg ie de güzel olabilir ama kararsızım bu konuda.
    Tek sorun ben çift farlıları sevmiyorum birleşikler daha güzel ama onların fiyatlarıda fırlıyor,donanıma takılma herşey var bu araçlarda bizde 89 model 250d var mersedesi mersedes yapan modeldir o kasalar abs bile var ve uzun yolda 2011 focus tdi 'dan daha keyifli... ve ciddi kazalar atlatıldı o araçla ve banamısın demedi belkide hayatımızı kurtardı..
    100-150.000 ler bu arabalar için hiçbirşey..
  • araba satılmış geçmiş ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

hocam clk her türlü güzel araç mersedes keyfini kalitesini yaşatır, gençken binilecek bir araba lpg ie de güzel olabilir ama kararsızım bu konuda.
    Tek sorun ben çift farlıları sevmiyorum birleşikler daha güzel ama onların fiyatlarıda fırlıyor,donanıma takılma herşey var bu araçlarda bizde 89 model 250d var mersedesi mersedes yapan modeldir o kasalar abs bile var ve uzun yolda 2011 focus tdi 'dan daha keyifli... ve ciddi kazalar atlatıldı o araçla ve banamısın demedi belkide hayatımızı kurtardı..

lpg pek sıcak bakmıyorum sevmiyorum :)

shadowgeist

o ilan örnek amaçlıydı yakın zamanda almam zaten en yakın 6 ay öyle fikir almak istedim sadece:) baya kafama yattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

araba satılmış geçmiş ola.

demekki temiz bir arabaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

hocam clk her türlü güzel araç mersedes keyfini kalitesini yaşatır, gençken binilecek bir araba lpg ie de güzel olabilir ama kararsızım bu konuda.

shadowgeist

o ilan örnek amaçlıydı yakın zamanda almam zaten en yakın 6 ay öyle fikir almak istedim sadece:) baya kafama yattı.

Hocam kaskosu nekadar tutuyor, birde lpg de sikinti cikarir mi bilgi toplayabildiniz mi?

• Bence de alınır. Tek sıkıntısı 15 lt benzin tüketimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

quote:

quote:

shadowgeist

Hocam kaskosu nekadar tutuyor, birde lpg de sikinti cikarir mi bilgi toplayabildiniz mi?

benim tanıdığımda eski kasa 200 var komp. değil, lpg ile kullanıyor kaskoyu bilmiyorum.

• Bence saçma sapan markaların sıfırını almak yerine çok daha mantıklı bir seçim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

shadowgeist

benim tanıdığımda eski kasa 200 var komp. değil, lpg ile kullanıyor kaskoyu bilmiyorum.

Bak bugun yine bizim clk dan gecti gayet kendine baktiriyor üstünde acmış

Sıcakta güzel ama şapka tak bir yerden sonra yakmaya başlıyor

Kardes al bence 15 lt falan takma al kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

shadowgeist

Bak bugun yine bizim clk dan gecti gayet kendine baktiriyor üstünde acmış

Sıcakta güzel ama şapka tak bir yerden sonra yakmaya başlıyor

Kardes al bence 15 lt falan takma al kullan

valla istiyorum, bakalım artık :)

• Merhaba arkadaşlar. Hobi olarak sadece haftasonları mercedes servisinde çalışan biri olarak bir iki yorum yapayım. Mercedes alacaksanız ve motorunun ölümsüz olmasını istiyorsanız alacağınız motorlar şunlar. 230 - 240 ve 200 kompressor. Bu motorların bakımları hiç aksatmayın çok rahat bir şekilde 1.000.000 km yaparsınız. Bunların içinde ise en sorunsuzu 240 dır. Dizellerde ise kesinlikle 220 cdi. Bu araçla ile 750.000 km yi çok rahat görürsünüz. Clk serisine gelince. Bu araçların clk 200 kompressor olanları makbul. Avangarde donanımını yakalarsanız ki birde E-2 paket olursa tadından yenmez. Yakıtları baya yuksek yazmıs arkadaşlar. Benim kullandığım E200 kompressor 195 hp uzun yolda hız sabitleyicisi kullandığımda ve 90 - 100 gibi gidersem lpg de 20 kuruş yakıyor ve bu da 2,5 tl olan gaz içinde 8 ltr gaz yapar. Benzinde bu 6,5 - 7 ltr ye kadar düşer. Bunu karadeniz sahil yolunda hesapladım. Yani bu arabaya yaktıracağınız minumum rakam bu. Bakım maliyetlerine gelince inanamacağınız kadar uygundur fiyatlar çünkü yan sanayisi çok, parça sıkıntısı yaşamazsınız. Kısacası alın ve tek kapı mercedese biniyorum deyin. Havanız yeter :)))) alan ya da alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

Merhaba arkadaşlar. Hobi olarak sadece haftasonları mercedes servisinde çalışan biri olarak bir iki yorum yapayım. Mercedes alacaksanız ve motorunun ölümsüz olmasını istiyorsanız alacağınız motorlar şunlar. 230 - 240 ve 200 kompressor. Bu motorların bakımları hiç aksatmayın çok rahat bir şekilde 1.000.000 km yaparsınız. Bunların içinde ise en sorunsuzu 240 dır. Dizellerde ise kesinlikle 220 cdi. Bu araçla ile 750.000 km yi çok rahat görürsünüz. Clk serisine gelince. Bu araçların clk 200 kompressor olanları makbul. Avangarde donanımını yakalarsanız ki birde E-2 paket olursa tadından yenmez. Yakıtları baya yuksek yazmıs arkadaşlar. Benim kullandığım E200 kompressor 195 hp uzun yolda hız sabitleyicisi kullandığımda ve 90 - 100 gibi gidersem lpg de 20 kuruş yakıyor ve bu da 2,5 tl olan gaz içinde 8 ltr gaz yapar. Benzinde bu 6,5 - 7 ltr ye kadar düşer. Bunu karadeniz sahil yolunda hesapladım. Yani bu arabaya yaktıracağınız minumum rakam bu. Bakım maliyetlerine gelince inanamacağınız kadar uygundur fiyatlar çünkü yan sanayisi çok, parça sıkıntısı yaşamazsınız. Kısacası alın ve tek kapı mercedese biniyorum deyin. Havanız yeter :)))) alan ya da alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim, tam istediğim şekilde bir yorum :) benim tanıdığım da öyle demişti servis fiyatı çok uygun demişti ben de şaşırmıştım mercedes? ucuz? :)

• bizdeki mercedeste oldukça eski model ama sanılan kadar pahalı değil,
    cfergul, bende çok beğeniyorum bu araçları ama yakıttı çok korkuttu gözümü suandaki aracımda 1.4 tdı ile yakıt masrafım nerdeyse bedava ...

2001 150.000km civarı clk200 komp. piyasası sizce nedir? lpg uyumu için ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 29 Mayıs 2012; 21:41:11 >
  • arkadaşlar şu 2002 2003 model yeni kasa clklarda avantgarde donanımında neler var acaba? araştırdım da bulamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.