Şimdi Ara

100 bin TL'ye neden Ferrari tipi araba üretilmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce neden üretilmiyor ? 100.000 TL olacak motor olarakta Audi BMW Ww tarzı motoru olsa tatmin edici olur sadece aracın kasası Ferrari Lamborghini gibi olacak tamamen kasa olarak soruyorum neden bu fiyatlara bu tarz kasa spor araba uretmiyor firmalar? Bu tarz kasa üretimi belli başlı firmalar hariç yasak mı? Anlaşma falan mı var mesela Audi yeni araç yapsa fiyatına 100 bin TL dese kasa olarak Ferrari gibi çift kapılı bir kasa araç yapsa satışa koysa ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcaferoglu -- 25 Temmuz 2017; 15:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş kaç sincap?
  • pejo rcz'ye bi bak istersen. Nefret ediyorum bu markanın isminden
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Ne alaka düzgünce bişey soruyorum Ferrari performansı beklemiyorum 100.000 TL'lik araçtan zaten sadece kasa olarak neden üretilmiyor diyorum Ferrari tarzı kasa araç olunca fiyatı 1 trilyon oluyor niyeyse direk

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle çirkin kasa demiyorum

http://www.istanbul.ferraridealers.com/siteasset/ferraridealer/54f07ac8c35b6/961/420/selected/0/0/0/54f07ac8c35b6.jpg

Buna benzer

• ferrari gibi küçük alçak keskin hatlı olucak içinede çöp araba motoru falan sıkıştırıcaklar ?

• 1.4 motorlu Ferrari mi olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

1.4 motorlu Ferrari mi olur ?

F1 motorları 1.6 litre

teknolojinin farkında olalım bilmeden konuşmayalım
  • Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    Kasa olarak diyorum performansmi diyorum kardeşim okuma yazmanız yokmu kasa olarak bile alacak bir ton insan var dünyada öyle aracı herkes 4 kapalı aile aracı sevmiyor 100.000 TL'ye koydukları 2 kapalı araçların bile tasarımı igrenc

• Bu soruyu soran kişinin yaşı 15 falandır sanırım.

• Arkadaş neden tasarımı super spor arabalarla yarışabilecek ucuz araba yok demeye çalışıyor ama kendini anlatamamış.

Bir yandan da cevaplayayım. Tasarım konusu basit gibi görünsede o Ferrari'lerin tasarımcısına verilen parayla Mercedes, BMW sıfırdan araba ürettiriyordur.
  • https://otomobil.fiat.com.tr/124-spider

Al bununla idare ediver.
  • Şeker kardeşim aslında dediğin mantıklı olabilir ama sen örneği lamborghini, ferrari gibi uçuk markalardan veririsen millet de seninle dalga geçer.

• Rx7-8, Bmw ninde vardi unuttum modelini, nissan 240sx, Fiat coupe hatirladiklarim bunlar arti olarak coupe ile ferrariler ayni tasarimcadan cikma. Pininfarinanin elinden cik.a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun bir çok sebebi var ama en etkili unsur burada pahalı arabaların karakteristiği ve satış politikası.

Ayrıca arabanın görüntüsünün özellikleri ve vaad ettikleri ile paralel olarak performans göstermesi lazım.

Bundan ziyade pahalı araçların dış kasasının üretiminde kullanılan aluminyum ve diğer meteryaller çok daha pahalı ve kaliteli cinsten olduğu için şekil verilmesi daha kolay oluyor.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Zaten o yuzden F1 izlemeyi biraktim. Sinek viziltisi gibi oldu sesleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • var zaten yok mu ford mustang vs

• Apple neden 500 liralık iPhone üretmiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100bine cümbür cemaat alacağına , 400bine elit alsın . Emin ol böyle daha çok kazanıyorlar :)

• o arabalar marka değeriyle bu kadar ünlü ne kadar ulaşılamaz olursa o kadar ünlenecek senin benim gibi adamlar 100 bin liraya o arabayı alırsa bunun prestij açısından farkı ne? ferrari zaten fiatın fiatında sedanları var adamlar onları satıp zaten şirketini çeviriyor

ha unutmadan bütün lüks araba markaları büyük markaların altındadır mesela porsche

sen ben alırsak o araba yapılış amacından sapar

ferrariye lpg takan bir iş adamı vardı ferrari sıfır parası ödeyip arabayı geri almıştı

ferrari alırken sözleşme yaparsınız ve marka prestiji vs korumak için yerine getirmeniz gereken taahütler vardır

özet geç bij diyenler için

o arabaya anca kiralayarak binebilirsin oda değmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.