Şimdi Ara

Hap yutamıyorum !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
27.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konu aynı başlıkla daha önce açıldı mı yoksa ben dejavu mu yaşıyorum
  • susuz yuttuğumu hatırlarım hapı
  • Bende yutamazdım eskiden...

Babam birgün zorla yutturdu

Artık sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizz19

Bende yutamazdım eskiden...

Artık sorun yok

Bence bu arkadaş bayan. Bir bayan daha katılmış DH ye.Ne oldu bana bilemiyorum boyle yorumlar yapmazdım ama.
  • Ekmek arasına koy ye

Em onu em

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 7 Mayıs 2009; 23:57:35 >
  • FİTİL KULLAN
  • Oral sex.
  • dostum ben şu anda 20 yaşındayım bi yıl öncesine kadar bende yutamıyodum ama çözdüm artık bütün hapları yutaniliom zorlanmaksızın nasıl çözdüğümüde söylim...
    ilk hap yutma deneyimim...yuvarlak hapları 4e bölerek uzun hapları ikiye bölerek denedim..bunları yapmadan önce bende ezip içiodum..herneyse...böldükten sonra hapları zar zor içmeyi başarıodum bazen gitmiodu ondan sonra bi fikir gelişti aklımda hapı dilimin en arkasına elimin girdigi yere kadar götürüp hapı oraya bırakıodum büyüklüğü farketmiyodu... sonra bi bardak suyu bi gönderiodum agzımdan hop hap mide de bu şekilde yavaş yavaş alıştırdım kendimi şimdi hapın büyüklüğü artık farketmio dilimin ucuna koyuyom suyu bi gönderiom hooooopp mideye indi bile bence dene derim hastalanınca

• boğaz değil haydarpaşa iskelesi
    quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

kocaman gripini bile susuz yutuyorum
  • Bi aralar bende yutamıyodum da küçüktüm.
    Al hapı elinlen dilinin bayağ bi arkasına koy. Sonra ağzına büyük bi yudum su al, hapla birlikte yut. Hap suyun içine girince hapın olması pek farketmiyor. Su alıp götürüyo. Öyle işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

boğaz değil haydarpaşa iskelesi
    quote:

istanbul boğazı daha iyi gider

yılların eskitemediği ilaç
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 8 Mayıs 2009; 0:20:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: filidor

boğaz değil haydarpaşa iskelesi
    quote:

• yutkunma islemini yapmakta olay ,ben de zorlanıyordum ,hala belki büyük hap icmek zorunda olsam 2 ye bölerim ama ufaklar icin baya bir arkaya götür dilinde suyu dikerken yutkunmayı yap takılcagını dusunme o kadare suyu dikerken sorun olmaz merak etme
  • Fitil olarak kullan
  • bende yutamıyodum özellikle antibiyotikleri yutmak tam işkenceydi tadını almamak için çok uğraşırdım deneye deneye oldu işde bende talimleri o eskiden dükkanlarda olan bon bon şekerleriyle yaptım ama bu seferde onların bağımlısı oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1400-50-3

Arkadaşlar 17 yaşındayım hayatım boyunca bir hap bile içemedim kafayı yemek üzereyim hap içmem gerek ama içemiyorum gitmiyor, boğazımdan daha önce yaşamış veya bi fikir vericek olan varsa çok makbule geçicek haplar bana ben onlara bakıyorum

Ehe cümleye bak :)
    Bence vişnenin içine koy yuvarla :)

• 1 bardak su koy ve ilacı içine at sonra gözünü kapa ve suyu içmeye başla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hercule Poirot

quote:

Orjinalden alıntı: denizz19

Bende yutamazdım eskiden...

Artık sorun yok

Bence bu arkadaş bayan. Bir bayan daha katılmış DH ye.Ne oldu bana bilemiyorum boyle yorumlar yapmazdım ama.

Bayan degilim ama bayanların neden gelmedigi ortada

• ben 8 parçaya bölerek içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 8 Mayıs 2009; 16:09:17 >
  • 10 sene sonra sen açlıktan ölürsün ne 10u hatta 5 sene sonra yemek kapsüllerini yutamazsın diye böyle bi espiri yapayım dedim i think again fail :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.