Şimdi Ara

Hap yutamıyorum !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
27.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yutamıyorum lanet olsun Kolayla falan denedin mi? Suda tadı hissedilir.
  • bende yutamıyordum 15 dk falan ugrasıyrdum eskiden gitmiyor bogazımdan öğürüyorum falan soradan gectı kendı kendıne
  • Bende yutamıyordum bırden aklıma söyle birşey geldi ekmeğin içine koydum cok kucuk bı ekmek hap gorunmuyordu sonra atıcaksın ağzına hap yokmus gibi yutcaksın sonradan zaten alısıyorsun kendı kendıne bende ıcemıyordum sımdı koca hapı bile yutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oO_JuStiN_Oo

quote:

Orjinalden alıntı: 1400-50-3

Arkadaşlar 17 yaşındayım hayatım boyunca bir hap bile içemedim kafayı yemek üzereyim hap içmem gerek ama içemiyorum gitmiyor, boğazımdan daha önce yaşamış veya bi fikir vericek olan varsa çok makbule geçicek haplar bana ben onlara bakıyorum

Ehe cümleye bak :)
    Bence vişnenin içine koy yuvarla :)

virgul koymamış abartma

• quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

susuz yuttuğumu hatırlarım hapı

Evet bende susuz yutuyorum
  • Hap yutamıyorum. Ezip içmek de çok kötü oluyor
  • Valla yanlış bilmiyorsam eğer. Prospektüste yazıyor olabilir. Yutamayanlar için kullanma yöntemleri... Uzman değilim. Benim mide ilacımda yazıyordu. Suda eritip öyle kullanın diye... Bir bak istersen kağıdına... Yanlış bilgi vermiyim nolur nolmaz bilen birisi yanlışsam düzeltsin...
  • Parçalanmaması gereken hap çiğnenerek alınmamalı hapın içindeki etken madde, hızlı şekilde vücuda yayılarak bazı yan etkilere, hatta zehirlenmelere neden olabiliyor. Tablet halinde olan yani üzeri koruyucu ile kaplı olan ilaçlar kesinlikle kırılmamalı, çiğnenmemeli. Örneğin yutulduğunda sadece bağırsakta çözülebilen ilaçlar var. Bunlar çiğnenerek içilince, ince bağırsağa ulaşmadan etken madde yayılıyor, dolayısıyla boşa içilmiş oluyor.''
  • bendede alışkanlık olmuş vallahi susuz direk hapı yutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

kocaman gripini bile susuz yutuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: red_alert22

ben 8 parçaya bölerek içiyorum

Heye bende 16 parçaya bölüp 2 ile çarpıp öyle içtim.
  • Hapı dilinin sonuna koy sonra ver suyu.
  • Ekmeğin arasına koymayı dene bende işe yarıyordu
  • böl 4 parcaya nek var abartacak 4 parçaya bölüyorum hemde kana daha hızlı karışıyor çabuk etki yapıyor
  • Bende yutamiyorum 17 yasındayom doktorlar bebe muamelesi yapıyorlar Lanet Olsun kolum kesildi acidan geberecem :(
  • Forumun yarısı hap içme özürlüsü çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

aspirini suda erit kesin çözüm
    bkz:<<<

aspirini suda eritmenize gerek yok.. Dispril diye bir ilaç var aspirin ile aynı maddedir (asetil salisilik asit) ve suda çözünmesi daha kolaydır. Aynı zamanda suda çözündüğü zaman hafif şeker tadı vereceği için en azından ağzınızda kötü tat oluşturmaz. Mide bulandırmaz diyemem fakat aspirinden çok daha iyidir.

Bu arada eğer aspirini suda eritip onunla birlikte başka bir hap alın diyorsanaız bu tavsiyeye lütfen uymayın. Çünkü aspirin içerisindeki salisilik asit yan etkileri fazla olmasa da başka hapların yardımcı maddeleri ile reaksiyon verebilir. En basiti salisilik asit hafif ağrı kesicidir ve kan sulandırıcı etki göstermektedir. Eğer sizin aldığınız ilaç da bu etkiyi gösteriyorsa bu aşırı doz düzeyine çıkabilir. Ki bu en basit örnek...

yaş 25 e gelecek artık ben daha hasta olmadım. Şimdi apse boşalttıkları için hem antibiyotik hem de güçlü bir ağrı kesici verdiler. En ufak bir fikrim yok nasıl yutacağıma dair :D Daha önce vitamin hapları almıştım 6-7 yaşlarındayken onun dışında hiçbir şey almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 9 Mart 2015; 12:49:46 >

• Kardeş En kolay yolu hapı dilinin biraz arkasına koy suyu ağzında beklet biraz sonra suyla birlikte yut
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.