Şimdi Ara

Happy Aquarium Rehber | Dh HA Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
49.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha 4 levelim. 1 yumurtam çatladı. 2 yumurta daha yaptım şimdi.
  • Başladım oyuna 2 Levelim daha
  • altın kazanmak için şu kutulardan başka yol yokmu?ayrıca bu kutular kaç saatte bir yenileniyor?
  • Oyun gayet sarıcı. 5 level oldum.
  • arkadaslar xp ve coin kazanmak için 2 açık buldum
    şu an 32. seviyedeyim ve 20 binin üzerinde coin var
    1 günde bu seviyeye geldim
  • resim koyacaktım ama gerek yok sanırım kısaca soyle anlatayım
    xp kazanmak ıcın balık beslıyoruz. balıkları besledıkten sonra bılgısayarın tarıhını sag alt koseden bır gun sonrasına alıyoruz ve balıkları tekrar beslıyoruz bu sekılde kısa surede kolayca level atladım
    coın kazanmak ıcınse cok balıga ıhtıyac var tabı bırazda sansınız olacak balıkları satarken veya akvaryumda bı sey satarken satılan cısım donup kalıyor ve bız de bu durumdan yararlanıp aynı seyı ne kadar ıstıyorsak o kadar satıp coın elde edıyoruz. balıkları veya esyaları satarken balıkların yogun oldugu yerdekılerı tercıh edersenız sansınız daha da artar.
    1 gunde 32. lvl e geldım ama oyununda hıc bır guzellıgı kalmadı benım ıcın karar sızın
  • Coin hilesini anlamadım nasıl oluyor
  • hile değil arkadaşım sadece oyundan kaynaklanan bi aksaklık diyelim
    balıkları veya herhangi bir eşyayı satarken oyun takılıyo ve sattığımız şeyi satabildiğimiz kadar yeniden satabiliyoruz
    bu senin şansına kalmış
    ben tarcihimi balıkların yoğun olduğu yerleden yana kullanıyorum
  • Bugün bilgisayarı kaldıracağım için oyunu böyle oynamaya karar verdim, kimse neden hile yaptın falan demesin, zaten zevki kaçıyor.
  • Ben 11 e kadar yaptım şu leveli. Oda yeni tank alabilmek için. Bir daha hile yapmam.
  • bende yaptım fakat para işini anlayamadım.
  • arkadasım balıkların yoğun olarak bulunduğu bir yerde oyun kasılıyor ve balıkların bazılarını satarken balığın görüntüsü ekrandan kaybolmuyor sende aynı balığı(takılmış oaln balığı) tekrar tekrar satabiliyorsun
  • altın için; komşu akvaryumların içindeki altın kutularını tıklarsanız altın veriyor. o yüzden ktularınızı iyi saklayın:)(:)
    yumurtaların çatlaması için 4 saat beklemtin sistem satinde günü bir gün ileri alın balık hazır bunlarda benden olsun:D:D:d
  • arkadaşlar bi de inci nasıl toplayabiliyoruz acaba bilgisi olan varmı ?
  • arkadaşlar akvaryuma giremiyorum lefora forum gibi bişey çıkıyor nedendir acaba?

Happy Aquarium Rehber | Dh HA Grubu
  • Ben arkadaşımdan yavru ahtapot ekledim acaba o nasıl buldu ?
  • Mesaj çıkıor onu profilde paylaşıca alabiliyorsun ahtaptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noventaa

Mesaj çıkıor onu profilde paylaşıca alabiliyorsun ahtaptu

Tamamda mesaj gökten mi iniyor yani onu söylemeye çalışıyorum Demek istediğim önce biryerden satınmı alınıyor.
  • gökten iniyor arada çıkıyor aynı farmvilledeki kahverengi inek gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.