bende yeni başladım sabah başladım şimdi lvl 2 yim 8 yumurtam var yeni oldu ve 20 balığım var XDDD
yha ama nednese kiseye hediye yada food gönderemiyorum hata veriyonedenini bilen varmı
İki tane tankım var ama balıkları tek tankta toplamak için ne yapmam gerekiyor
Farmvilleden çok daha zevkli bir oyun için benim için,stres atmaya birebir..Level 36'yım ve level atlayıp yeni balıklar aldıkça oyun çok eğlenceli hale geliyor..
oznur_52
Balığın üzerine tıklayınca sell mate vs özellikler çıkıyor ,sağ tarafta balıkları ve objeleri transfer etmeye yarayan bir tranfer ikonu bulunmakta..Onunla taşıyabilirsin balıklarını tek tek..
Gerçekten çok zevkli bir oyun resmen ayrılmıyorum başından Level 19'um Level atlarken inci alabiliyorum sadece..Başka türlü inci almaı bilen varmı ?
Arkadaşlar tam olarak bu acıktırma işini nasıl yapıyoruz ? Hâlâ oluyormu denedim mesela yemledim 24 üne attım tarihi ama bi değişiklik olmadı oyuna yeniden girip mi çıkıyoruz ?
kapanmış o açık
quote:
Orijinalden alıntı: talisman_55
Gerçekten çok zevkli bir oyun resmen ayrılmıyorum başından Level 19'um Level atlarken inci alabiliyorum sadece..Başka türlü inci almaı bilen varmı ?
Varsa kredi kartın alıyon incilerden istediğin kadar
Level 37ye geldim bende bu arada..İlerki levellerde oyun çok zevkli oluyor,çünkü ilk levellerde bir balıkdan 2 altın gibi komik rakamlar kazanılırken şimdi bir balıktan 100 altın civarı kar elde ediliyor..Tabi ona göre balıkların fiyatlarıda uçuk (:
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
quote:
Level 37ye geldim bende bu arada..İlerki levellerde oyun çok zevkli oluyor,çünkü ilk levellerde bir balıkdan 2 altın gibi komik rakamlar kazanılırken şimdi bir balıktan 100 altın civarı kar elde ediliyor..Tabi ona göre balıkların fiyatlarıda uçuk (:
Amaç balığı yavrulatıp satmak değilmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: |Mustafa|
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
quote:
Amaç balığı yavrulatıp satmak değilmi ?
Evet bende bugün Level 21 oldum Gittikce dahda zevkli bir hal alıyor oyun 2 akvaryumuda büyüttüm bugün 400 altına benim taktiğim Şu : 1) 2. akvaryuma yetişkin anneyle babayı alıyorum yumurtlayıorum 2)Yumurta çıkınca dişiyse annesini erkekse babasını satıyorum 3)Küçük yavru büyüyünce onuda çiftleştirip aynı taktiği uyguluyorum (:
Kredi karTsız alınmıyomu bu inciller yaaa
Bu arada 1 taktik daha ..eğer 10 inciniz varsa 10 inci karşılığı bitane kırmızı elmas var onu alın ve satın tam 144 altın veriyor
ben bu çiftleştirme olayını anlamadım sadece 1 kere çiftleştirdim, diğerleride yetişkin bir dişi bir erkek ama çiftleşmiorlar?
quote:
Orijinalden alıntı: D4rKRoGu3
ben bu çiftleştirme olayını anlamadım sadece 1 kere çiftleştirdim, diğerleride yetişkin bir dişi bir erkek ama çiftleşmiorlar?
Bazen çiftleşmiyorlar balıklar bütün şartları yerine getirmiş olsanızda..Yüzde 80 çiftleşme oranı olduğu yazıyor bilgi olarak ancak bence daha düşük bir oran var çiftleştirebilebilmek için..
Gerekli şartlarıda 2 adult olacak dişi ve erkek,ikiside tok olacak,yeterli yer olacak tankda,her balık günde bir kere çiftleşebiliyor vs..
açık kapanmış galaba bende olmuyor tam olarak nasıl oluyor
açık kapanmış olmuyor
Başım ağırken gerçek saçmayalabiliyorum sistem tarihini geri alırken facebook açık olacakmı veya tam olarak nasıl oluyor onu sormak istedim galiba
aynen ya bende anlamadım bu konuyu özelden yapan 2 arkadaşa msj attım 2 gündür cvp gelmedi bende anlamadım face kapanıcakmı yenilicezmı ne yapıcaz?
mesajım neden silindi kaplumba çifleştirmek sözü neden silindi çok mu açık saçık oyun oynuyoruz şurda oyunun içeriğinde bahsedemiyecekmiyiz
ya biri bana evap veremezmihileyi yapprkensaati ileri alıp faceyi kapatıcazmı sayfayımı yeniliyicezzzzzzz.!!!...
29. leveldeyken içerisinde yaklaşık 10 Bin altın değerindeki balık ve süsün bulunduğu 40 balıklık akvaryumum an itibariyle 10 balık kapasitesi olan üç beş dandik balığın ve uyduruk birkaç süsün bulunduğu bir akvaryuma dönüşmüştür. Sözün özü bu oyun da patlamıştır :) Geçmiş ola...........
quote:
Orijinalden alıntı: spidrexxx
29. leveldeyken içerisinde yaklaşık 10 Bin altın değerindeki balık ve süsün bulunduğu 40 balıklık akvaryumum an itibariyle 10 balık kapasitesi olan üç beş dandik balığın ve uyduruk birkaç süsün bulunduğu bir akvaryuma dönüşmüştür. Sözün özü bu oyun da patlamıştır :) Geçmiş ola...........
Bu tür bugların bir çoğu düzeltildi 1 hafta önce..