Şimdi Ara

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
11.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodlar kullanıma açılmıştır arkadaşlar.
  • şehirfırsatı sitesinde niye kupon numaralarını göremiyorum.
  • Kupon açılmış ama ürünler bitmiş, nasıl iştir bu yaa? Kandırıldık mı? Acil yetkililerden cevap bekliyoruz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

şehirfırsatı sitesinde niye kupon numaralarını göremiyorum.

ben evvelsi gün aldım 25/100 ü ama hala görünmüyo kodlar. az önce groupona mesaj attım. bence sende at.bize olmayan stoğu mu sattılar acaba?
  • Ayın 8 inde ,
    3 tane 25 lik
    1 tane 55 lik
    1 tane 95 lik kupon satın aldım lakin hiçbiri aktif değil,ilgilenirseniz sevinirim.

Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş! diye uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 11 Ağustos 2014; 22:29:05 >
  • Bu gurupon dur sehirfiesatidir gibi sitelere pek guvenmiyorum zaten happy var diye aldım fos çıkarsa paypal akar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

ben evvelsi gün aldım 25/100 ü ama hala görünmüyo kodlar. az önce groupona mesaj attım. bence sende at.bize olmayan stoğu mu sattılar acaba?

100/25 de kupon no kısmı boş 300 lük kuponda kupon numarası var ama gecersiz.
    yarın bi daha bakarım açmadılarsa tel la iyi bi döşerim kendilerine.
  • Happy.com.tr kullanıcısına yanıt
    birara kullanıma açıldı fakat halen geçersiz. Uzun zamandır çoksayıda sitede kupon kullandık böyle bir saçmalık görmedim.
  • bez alacaktık bezde bitmiş.
  • quote:

evet bende de görünmüyor. kupon numaralarını alan arkadaşlar e-mail adresine mi gönderildi acaba?
  • Bence çek almayın. Kampanyalı ürünlerden çek ile alım yaparsanız siparişiniz iptal edilecektir.
    Pahalı ürünleri piyasa fiyatına inen fiyattan alırsanız ürünleri gönderiyorlar.
    Çok amatör bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebelyus

Bence çek almayın. Kampanyalı ürünlerden çek ile alım yaparsanız siparişiniz iptal edilecektir.
    Pahalı ürünleri piyasa fiyatına inen fiyattan alırsanız ürünleri gönderiyorlar.
    Çok amatör bir firma.

böyle yapıyorlarsa kendi kuyularını kazarlar. başına gelenler yazsın var mı böyle bir olay, varsa şikayet vara vs yazsın kim neyse bilinsin.
  • Bu nedir arkadaş bütün ürünlerde stok bitmiş. Geçen baktım 240gb kingston ssd 301 liraydı 340 yapmışlar hemde stokta yok. Bu şekilde reklam yapıp insanları mağdur ederseniz kaybeden siz olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 12 Ağustos 2014; 0:59:16 >
  • Ayıp ya benimde kuponlar gözükmekte ama geçersiz diye uyarı almaktayım

• nasıl bir kampanya yapıyorsunuz , kendinizden nefret ettireceksiniz , kodu alalı 4 gün oldu hala kod görünmüyor

@Happy.com.tr
  • Benimde siparislerin durumu belli degil cuma verdiklerimle ilgili hala onaylanmayablar var dun verdiklerimde onay bekliyor korkum bunlari iptal edecek olmaniz...
    30824----30834----31154 no'lu siparislerimi kontrol edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 12 Ağustos 2014; 8:45:05 >
  • bu kadar şikayet var ben de henüz kullanmadım, kullanmaya da korkar oldum.. Biran önce düzene koyulması lazım..
  • RUSHAK R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Satın almak istediğiniz ürünleri özel mesaj ile göndermeniz durumunda stoklar hakkında sağlıklı bilgi sağlamak isteriz.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Üye girişi yaparak kupon kodlarını denemenizi rica ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy.com.tr

Merhaba,

Satın almak istediğiniz ürünleri özel mesaj ile göndermeniz durumunda stoklar hakkında sağlıklı bilgi sağlamak isteriz.

ben bu cümlenizden şunu anlıyorum: stokta olmamasına rağmen ürün satıyoruz, bize sorun biz var mı yok mu söyleyelim. Sitenizde olmayan ürünü mü satıyorsunuz yada stok şu kadardır diye yazmıyor musunuz sitenizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 12 Ağustos 2014; 10:37:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.