Şimdi Ara

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
11.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rebelyus

Bence çek almayın. Kampanyalı ürünlerden çek ile alım yaparsanız siparişiniz iptal edilecektir.
    Pahalı ürünleri piyasa fiyatına inen fiyattan alırsanız ürünleri gönderiyorlar.
    Çok amatör bir firma.

Merhaba,

Yukarıdaki cümlelerinizi hangi siparişe dayanarak söylediniz bilmiyoruz ama hakkımızda çok yanlış düşünüyorsunuz.

Kampanyamızın başladığı günden itibaren 500'e yakın çek kullanıldı ve yapılan alışverişin %90'ı KAMPANYALAR sayfamızda bulunan ürünlerden yapılmış ve sepetindeki tüm ürünleri Aynı Gün Kargo işaretli ürünlerden oluşturan müşterilerimize ürünleri siparişini verdikleri gün gönderilmiştir.

Marmara bölgesinde 100'e yakın şubesi bulunan, bölgesel marketler zinciri olan Happy Center hiç bir zaman ucuz reklamın peşinde olmamıştır. Bu kampanya dahilinde hiç bir Kampanyalı ürünümüzde fiyatlarımız değiştirilmemiş, sadece dışarıdaki tedarikçilerimizden gelen XML datalarında oluşan fiyatlar otomatik güncellenmiştir.

Bu şekilde gerçek dışı bilgi vererek diğer kullanıcıların da akıllarını karıştırmamanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

• Benim siparişim dün geldi,şaşırdım cumartesi kargoya verildi sanırım.Happy e teşekkürler,daha önce hiç alışverişim olmamaştı ama memnun kaldım siparişlerim devam edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

100'e yakın şubesi olan bir marketler zinciri olduğumuz için, zaman zaman e-ticaret depomuzda stoğu tükenen ürünleri şubelerimizden hızlı bir şekilde tedarik edebiliyoruz. Kampanyada aşırı yoğunluk olduğu için kendi depomuzdaki ürünlerin stokları tükenmiş olabilir. Bundan dolayı bize dönüş yapmanız size yardımcı olabilmemizi sağlayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • ŞEHİR FIRSATI KAMPANYAMIZDAN FAYDALANAN TAKİPÇİLERİMİZİN DİKKATİNE;

* 11-12 Ağustos tarihine ait kuponlar henüz Şehir Fırsatı sitesinden tarafımıza bildirilmediği için henüz sisteme tanımlanmamıştır. Bu kuponların bugün sisteme tanımlamaları yapılacaktır. Saat 18:00'den itibaren alışverişinizde kullanabilirsiniz.

* 11 Ağustos öncesinde alınan tüm kuponlar sistemimize tanımlanmış olup, oluşacak münferit sorunlarla ilgili "online@happy.com.tr" adresine mail atmanız halinde, sizinle hemen iletişime geçilecektir.

* Bir diğer önemli nokta bir çok kullanıcımızın sitemize üye olmadan ürünlerini sepetine ekleyerek ve sepette KUPON KODU KULLAN bölümünde deneyerek kodlarının geçersiz olduğunu söylediklerini görüyoruz. Kupon kodları üye girişi yapılmadan kesinlikle kullanılamamaktadır. Bundan dolayı lütfen öncelikle üye girişi yapmanızı rica ederiz.

* En çok gelen sorulardan biri de tekrar kupon satışının olup olmayacağı yönündedir. Şirketimizin şu anda kısa veya orta vadede planladığı yeni bir kupon kampanyası bulunmamaktadır. Fakat sitemizde sürekli çeşitli kampanyalar yer almaktadır. Bu kampanyaları kaçırmamak adına sitemize üye olmanızı rica ederiz.

HAPPY.COM.TR'YE GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy.com.tr

quote:

Bence çek almayın. Kampanyalı ürünlerden çek ile alım yaparsanız siparişiniz iptal edilecektir.
    Çok amatör bir firma.

Merhaba,

Yukarıdaki cümlelerinizi hangi siparişe dayanarak söylediniz bilmiyoruz ama hakkımızda çok yanlış düşünüyorsunuz.

Kampanyamızın başladığı günden itibaren 500'e yakın çek kullanıldı ve yapılan alışverişin %90'ı KAMPANYALAR sayfamızda bulunan ürünlerden yapılmış ve sepetindeki tüm ürünleri Aynı Gün Kargo işaretli ürünlerden oluşturan müşterilerimize ürünleri siparişini verdikleri gün gönderilmiştir.

Marmara bölgesinde 100'e yakın şubesi bulunan, bölgesel marketler zinciri olan Happy Center hiç bir zaman ucuz reklamın peşinde olmamıştır. Bu kampanya dahilinde hiç bir Kampanyalı ürünümüzde fiyatlarımız değiştirilmemiş, sadece dışarıdaki tedarikçilerimizden gelen XML datalarında oluşan fiyatlar otomatik güncellenmiştir.

Bu şekilde gerçek dışı bilgi vererek diğer kullanıcıların da akıllarını karıştırmamanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Ekteki fotoğrafta görünen ırmak küp şekerin hangi mağazanızdan temin edebileceğimi sorduğumda stoklarınızın tükendiğini söylemiştiniz. (Yaklaşık 6 ay önce)

Üye girişi yapılana kadar hayla listede fiyatıyla birlikte görünmekte bu pahalı bir reklam metodumudur?

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo

• kuponların hepsi bitmiş galiba, ben kupon mupon alamıyorum
  • Merhaba,

Resmini gönderdiğiniz site market.happy.com.tr sitemiz olup, kupon kodu kampanyamız bu sitemizde geçerli değildir. Bu sitemiz Online Market sistemi ile çalışmakta olup, en yakınınızdaki şubemizden araçlarımızla ürünler tarafınıza gönderilmektedir. Bu sitemize ait stok bilgisi şubeden şubeye değiştiği için detaylı bilgiyi 444 37 37 nolu telefonumuzdan Halkla İlişkiler birimimizden alabilirsiniz.

Tekrar hatırlatma fayda var; Şehir Fırsatı kupon kodları sadecewww.happy.com.tr'de geçerli olup, Happy Center şubelerinde ve market.happy.com.tr'de geçerli değildir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy.com.tr -- 14 Ağustos 2014; 12:38:58 >

• quote:

ŞEHİR FIRSATI KAMPANYAMIZDAN FAYDALANAN TAKİPÇİLERİMİZİN DİKKATİNE;

* 11-12 Ağustos tarihine ait kuponlar henüz Şehir Fırsatı sitesinden tarafımıza bildirilmediği için henüz sisteme tanımlanmamıştır. Bu kuponların bugün sisteme tanımlamaları yapılacaktır. Saat 18:00'den itibaren alışverişinizde kullanabilirsiniz.

* 11 Ağustos öncesinde alınan tüm kuponlar sistemimize tanımlanmış olup, oluşacak münferit sorunlarla ilgili "online@happy.com.tr" adresine mail atmanız halinde, sizinle hemen iletişime geçilecektir.

* Bir diğer önemli nokta bir çok kullanıcımızın sitemize üye olmadan ürünlerini sepetine ekleyerek ve sepette KUPON KODU KULLAN bölümünde deneyerek kodlarının geçersiz olduğunu söylediklerini görüyoruz. Kupon kodları üye girişi yapılmadan kesinlikle kullanılamamaktadır. Bundan dolayı lütfen öncelikle üye girişi yapmanızı rica ederiz.

* En çok gelen sorulardan biri de tekrar kupon satışının olup olmayacağı yönündedir. Şirketimizin şu anda kısa veya orta vadede planladığı yeni bir kupon kampanyası bulunmamaktadır. Fakat sitemizde sürekli çeşitli kampanyalar yer almaktadır. Bu kampanyaları kaçırmamak adına sitemize üye olmanızı rica ederiz.

HAPPY.COM.TR'YE GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Saygılarımızla,

Ben 8 ağustosta aldım tanımlanmamış.

• quote:

quote:

Çok amatör bir firma.

Merhaba,

Saygılarımızla,

firmadan özür dilerim ürüm gönderilmiştir.

• Happy Yetkilisine: 08.08.2014 tarihinde #30863 nolu siparişimde 12'li 2 adet prima pampers temiz-ferah ve 1 adet molfix losyonlu ıslak mendil siparişi verdim ancak 1 adet prims geldi biraz önce.İlgilenirseniz sevinirim.Eksik sipariş gönderimi yapılmış.

• diler100 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mesajınız ilgili birimimize iletilmiştir. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir.

İyi günler dileriz.
  • Teşekkür ederim.Cevap bekliyorum.

• 11 Ağustos öncesinde alınan tüm kuponlar sistemimize tanımlanmış olup, oluşacak münferit sorunlarla ilgili "online@happy.com.tr" adresine mail atmanız halinde, sizinle hemen iletişime geçilecektir.
  • Happy.com.tr kullanıcısına yanıt
    1,5 saat önce mail attım.
  • ben 10 ağustos tarihinde aldım, kupon kısmı resimde de görüldüğü gibi halen boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

ben 10 ağustos tarihinde aldım, kupon kısmı resimde de görüldüğü gibi halen boş.

Bendede aynısı var.aradim siteyi biz size donecez dediler dönen yok.aksami 18 i bekliyorum

• Happy.com.tr çok teşekkür ederim.. Ürün jet hızıyla geldi..

Deneyimlerim,

- Kutulama ve kargolama çok güzel
    - Hız'dan memnunum.
    - Kuponun getirdiği fırsattan faydalandım

Teşekkür ederim emeği geçenlere. Bundan sonra alışveriş yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Bendede aynısı var.aradim siteyi biz size donecez dediler dönen yok.aksami 18 i bekliyorum

18'i beklemesine bekleyelim de , firma sorumlusu 11 ağustostan önce kupon alanların hepsine kuponları tanımlandı diye açıklama yaptı. kuponun tanımlanmış olması lazımdı ama bir şey yok....
  • Happy.com.tr kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar.Bana bugün gelen karhoda eksik ürün vardı.Buradaki yetkili arkadaş eksik ürünle ilgili bilgilendireceğini ayrıca ilgileneceğini yazmıştı.Özelden de birkaç mesajlaşmamız oldu.Yaklaşık 2 saat gibi kısa bir sürede dönüş yaptı ve eksik ürünün 1 iş günü içerisinde gönderileceğini yazdı.Şimdilik müşteri memnuniyrti açısından benden kocaman bir artı aldılar.Önemli olan ürün satmak değil herhangi bir sıkıntıda çözüm üretmektir.Eksik ğrün gelince yine yazarım.Yetkili kişiye de teşekkür ederim ilgisinden dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

18'i beklemesine bekleyelim de , firma sorumlusu 11 ağustostan önce kupon alanların hepsine kuponları tanımlandı diye açıklama yaptı. kuponun tanımlanmış olması lazımdı ama bir şey yok....

Grupondan aradilar sistemsel hata varmis o yuzden kupon numaraları ekrana yansımamış paranızı iade edelim dediler..bu şekilde happy ci arkadaş çıkıp söyle firmayiz böyle firmayız demesin 3 gun beklettiler hanımla eksikleti cıkartıp ugrastik 3 tane sepet hazirladik sonuç hüsran.bidaha gruponmuş hapyy miş tövbe.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.