Şimdi Ara

Happy uygulamaya özel 150/25 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.happy.com.tr/uygulamadan-25-tl-aninda-indirim

Uygulamamızı Yükleyin, 150 TL ve Üzeri Alışverişinizde Anında 25 TL İndirimi Kullanın!

* Kampanya, 29.10.2017 saat 20:00 ile 12.11.2017 saat 23:59 arasında Happy.com.tr'nin mobil uygulamasından yapılan alışverişlerde geçerlidir.

* Kampanyadan faydalanabilmek için telefonunuza Happy.com.tr mobil uygulamasını indirerek, size SMS ile gönderilen özel indirim kodunuzu kullanmanız gerekmektedir.

* Tek seferde 150 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde anında 25 TL indirim verilecektir.

* İndirimden faydalanabilmeniz için Happy.com.tr uygulaması üzerinden üye girişi yaptıktan sonra, sepette "Kupon Kodu Kullan" bölümüne size SMS ile gönderilen özel kupon kodunuzu yazarak "KULLAN" butonuna basınız. 25 TL indirim anında sepetinize yansıyacaktır.

* SMS ile gönderilen kupon kodu tek kullanımlıktır ve size özeldir.

* Kampanya tarih aralığı dahil herhangi bir zamanda satın alınan alışverişin iptal edilmesi halinde, katılımcı sözkonusu indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır.

* Kampanyadan faydalanabilmek için Happy.com.tr üyesi olmak gerekmektedir.

* Kampanya tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

* Kampanya sadece Happy.com.tr'nin mobil uygulamasından yapılan alışverişlerde geçerlidir.

* Kampanya sadece Happy.com.tr mobil uygulamasında geçerli olup, Happy Center marketlerinde geçerli değildir.

* Happy.com.tr her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

* Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, Happy.com.tr, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.

* Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm Türkiye ye gonderimleri varmı arkadaşlar bu sitenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 31 Ekim 2017; 12:34:20 >
  • parafüstü kampanyasına dahil olurmu ki?
  • pahalı her şeyhttps://www.happy.com.tr
  • havale ile indirimin üstüne mi 25tl indirir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

Tüm Türkiye ye gonderimleri varmı arkadaşlar bu sitenin

VAR
  • Sms uygulamayı indirdikten ne kadar süre sonra geliyor. Ya da gelen var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sms gelmedi indirdim ama ? varmı gelen
  • marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    İndirim kodu gelen SMS ‘te hocam. SMS gelmediyse mobil uygulamayı indirmenin anlamı yok. Bana gelen SMS:

Uygulamamizi yukleyin, 25 TL INDIRIMI kullanin! Size Ozel Kod: APPXXXXXX Detaylar icin: ****/2z0iPw0 (Mersis 6426665797938200 Sms Iptal:****/2ewGHOe)

B186

• Bana da gelmedi sms.

• Aradım.

sms sadece üyelere ve sms bilgilendirmesi açık olanlara gönderilmiş. Her kupon kodu kişiye özelmiş. 1 kez sadece uygulamada geçerliymiş. Ben üyeydim de bilgilendirmem kapalıydı.

• fthmrmr kullanıcısına yanıt
    daha önce denemiştim ve geçerli olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.