Şimdi Ara

HARARET YÜKSELMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su kaynadığı icin mi fışkırıyordu? Oyleyse fan acmaması garip. Ama cok doldurdugundan araba kaldirima cıkıp yan durduğundan dokulduyse pek sorun olacagını sanmiyorum. Gerci oyle bisey varsa da deponun kapağinda sıkıntı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Saf suya gerek yok. Antifiriz ile hazır 5 litrelik sulardan kullanın.Ama antifiriz kireçleri kaldıracağı için delik açabilir.

O zaman kireç varsa onu temizletip sonra antifiriz doldurmak daha iyi olabilir.

• dogan06 D kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce havalar sıcak fan calışıyor mu diye test etmiştim rolente fan açmıştı. haraket halinde zaten fan açmaya gerek duymuyor. su fokur fokur atıyordu. kapağın yanında ki tahliye deliğinden.
  • Yaz geldi hararet sorunlari bir bir ortaya cikmaya basladi.Bizim arabada da fan devreye gec giriyor tuhaf tuhaf davraniyor.Sicaklik 110 derece gibi stop edersem ardindan tekrar marsa basarsam anlik olarak iniyor sonra tekrar yukseliyor.Bayramda uzun yola gidecegiz bakalim ustaya ugramadan olmayacak.

• En iyisi yaza girmeden soğutmayı komple elden geçirmek, radyatöre soğutucu sıvı kullanmak, arabanın çekmediği yerlerde zorlamamak, çok yük bindirmemek.
    Ozellikle eski arabalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan06 -- 20 Haziran 2016; 17:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Yaz geldi hararet sorunlari bir bir ortaya cikmaya basladi.Bizim arabada da fan devreye gec giriyor tuhaf tuhaf davraniyor.Sicaklik 110 derece gibi stop edersem ardindan tekrar marsa basarsam anlik olarak iniyor sonra tekrar yukseliyor.Bayramda uzun yola gidecegiz bakalim ustaya ugramadan olmayacak.

Motor ısındığında egzoz dumanı beyaz çıkmıyorsa ciddi bir arıza olmaz. Hareket halinde aynadan arkaya baktığınızda görünecek kadar yoğun bir dumandan bahsediyorum.
  • Yok hocam o kadar yoğun bir duman çıkmıyor çok fazla dikkat etmedim ama dumanın rengine o kadar yoğun bir duman çıkmadığından eminim.Bakalım babam yıllık izine çıkacak haftaya o zaman komple bakıma sokacak arabayı arada termostat müşür felan onlarıda değiştirecek.Benim tahminimce bir keresinde müşürlerden biri değişti ama hangisi değişti bilmiyorum fan müşürü galiba ecuya bağladım telefonu hararet 98e gelince fan açıyor 95e düşüyor hep böyleydi 98lik müşür takmışlar galiba onun daha düşüğü takılması gerekiyor galiba ama araştırdım 98lik müşür diye birşey yok galiba 91-89luk müşür gördüm hep
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.