Şimdi Ara

Harç zammına karşı imza kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başbakan Erdoğan'a gönderilecek bu dilekçeye siz de onay veriyorsanız altına imzanızı atın. 10 gün sonra binlerce, hatta onbinlerce imzalı bu dilekçeyi Başbakan Erdoğan, YÖK Başkanı Özcan ve Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'ya ulaştıralım.
    http://abbasguclu.com.tr/new/apps/campaign/default.aspx

Lütfen öğrenci olan olmayan bu kampanyaya katılsın, sokaklarda yürüyemiyoruz bari e-imzayla bir işe yarayalım.

Teşekkürler.

• inş bir faydası olur

önemli bir konu benim haberim yoktu burda patlaştığın için teşekkürler
  • bu link yer yere verilmeli sadece burda kalmamalı çok saol
  • Boşuna çaba bence harç zammı ile görüyoruz ki artık devlet ünileride hafiften özelleşmenin sinyalini veriyor.Mesela İstanbul Hukuk 400 kişilik İÖ açmış bu sene.2160 TL harç parası var.Ne ediyor 864.000 TL.800 kişilikte ilköğretimi var 313 TL o da etti 250.400 TL.Toplam ne kadar : 1114400 TL İstanbul Üniversitesi'nin sadece Hukuk Fakültesinden aldığı para.Üniversite için ne kadar yeterli-yetersiz bilemem ama önceki yıllara göre sağlam miktarda artış mevcut.Ki bu daha bismillahı.
  • atın imzayı hadin bakem
  • herkes yaysin bunu arkadaslar gercekten onemli
  • bu nimet çubukçu denen kadın ne işe yarar anlamadım ki aileden sorumlu devlet bakanını milli eğitim bakanı yapan zihniyeti zaten hiç anlamam 2.160 milyon harç parası mı olur adi insanlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. öğretim mühendislik harçları ne kadar oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

2. öğretim mühendislik harçları ne kadar oldu ?

2 küsür.Ama daha zam gelmedi öneri verildi galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.