Şimdi Ara

Harcadiginiz Paraya Degen Seyler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu güne kadar bilgisayar için harcadığım tüm para..Hobi bilgisayar benim için üstüme başıma almıyorum bilgisayara parça alıyorum geçen sene yazlık ayakkabı ile kış geçirdim bu sene de böyle olucak gibi kötü düşünenler olabilir çoğu arkadaşımda boş para harcıyorsun oyunlara,bilgisayara senin yerinde olsam ehliyet alırım , araba kiralarım veya alırım diyor gayet normal karşılıyorum onların hevesi , zevki araba ama beni anlamıyorlar onlar nasıl araba hastası bende bilgisayar hastasıyım bu arada hastasıyım derken seviyorum ilgileniyorum deli gibi 24 saatin 15 saatini geçirmiyorum başında çok da sorun değil ama ben mutlu muyum ? mutluyum sorun yok ve ayrıca bu oyunlar sayesinde çok iyi kişiler tanıdım , tanıştım böyle de devam edicem arada küçük hobilerim de oldu saolsun @GoldPunch sayesinde laserlere ilgim artmıştı son zamanlar da dronlar ile ilgilendim bunlarda ara hobilerim bunlara para harcamışımdır hiç pişman değilimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 2 Kasım 2016; 5:55:37 >

• Xiaomi mi5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Michelin pilot sport 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus
  • mantık olarak hayatta kalmamızı sağlayan şeyler dışında herşey gereksiz
    yeme içme barınma.
    gerisi hava.
  • bir oyuna 12 lira vermekten ve bir kitaba 25 tl vermekten rahatsız olmuyorum. sonuçta o parayla sigara içenler var. sigaraya vermekten daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: questioner

+1
  • Altec Lansig Vs3251 5+1 pc ses sistemi almıştım 2007 yılında, 70tl ye, hala kullanıyorum, taş gibi ve parasını sonuna kadar hakeden ses sistemiymiş.
  • Kulaklık

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.