Benim 80 gb lık bi harddiskim var ve c: 10 gb d:40gb e: 30 gb die ayırdım
Geçenlerde C den D ye ve D den de C ye transfer yaparken garip bi hata verdi ve benim LAN ağı var bu arada neyse hataları görmezden geldim ve D yi boşalltım
Dedim ki bi format atayım D ye neyse başladım ve 5 dak sonra falan D biçimlendirilemiyor dedi
sonra aklıma XP cd si ile format geldi oraya windows kurayım dedim ama yaklaşık yarım saat sonra ordada bi hatayla karşılaştım disc hatalı yada onun gibi bişi diyordu...
Ya hardiskin diğer kısımları çalışyor bu 40 gb lık kısmı kurtarma gibi bir şansım var mı??
Çözümü bilen arkadaşların ayırdıkları 2 dak için şimdiden teşekkürler..
SAYGILAR
partition magic le bi bak
hata msg larının ne oldugunu tam yazamamıssın eger hicbirsey olmuyorsa seagatein sitesinden disc wizard ı indir 2 disket isteyecek disketlere kur programı ve 1. disketle makinayı ac 40 gb lık bolumu bu programla formatla buyuk bir ihtimalle sorunsuz halledeceksin dostum eger olmuyorsa ve zamanım bol hdd yi kurtarayım diyorsan orada full zero diye bir secenek var,(quick olan degil ama) diski ilk haline getiriyor uzun suruyor, bad sektor bile temizledi bende birkac defa kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme