Şimdi Ara

Hard Disk Boş Alan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    son 2 haftada sanırım 7-8 kez sistemi tekrar kurdum.
    laptop kullanıcısıyım ve laptop ile verilen xp media center'i kuruyorum. öncesinde amacım hard disklerimin hepsini bosaltıp, sıfırlamaktı. gecen gün hard disk'imdeki verileri sıfırladıktan sonra yeni sistem kurdum. fakat aygıt yöneticisinde hard diskimin bi bölümü görünmüyordu.
    bende bi hard disk bölümüm fazladan olsun diye yeni bölüm olusturdum. fakat olusturulan bölümün asıl yeri sistem'in yüklendiği C: oldugu için benim C:'m de 14gb kaldı. bugün, partion magic programıyla tüm hard disk boyurtlarını eşitlemeye çalıştım.
    daha öncesinde c: 14 gb iken şuan 36gb. işlem tamamlandı derken bi sorunla daha karsılastım.
    xpyi update yaptıgımda 36gblık c.de 5gblık boş alanım kalıyor. ve bu alan da baska programlar açtıgımda düşüyor. 2 dakika önce 5gb iken şu an 4gb boş alanım görünüyor.. dediğim gibi bu alan sürekli iniyor çıkıyor. neyi nasıl yapmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim. saygılar

Hard Disk Boş Alan Sorunu

ayrıca yine bu sorundan dolayı 320gblık harici hard diskimde boş görünüyor. dün r-studio adlı bi programla eski verilerimi kurtarabilirken bugun onu da yapamıyorum. laptoptaki verileri hard diske yedeklemistim. hard disk su an bomboş görünüyor. bunun için ne yapmalıyım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLaLa58 -- 4 Şubat 2009; 15:33:55 >

• ne dediğiniz ve ne yaptığınız anlaşılmıyor.
    ayrı dünyaların insanları olmalıyız.
    sizi anlayabilen biri çıkarsa merak etmeyiniz cevap verecektir.
  • sorunum karmaşık oldugu için en ince ayrıntısına kadar anlattım.
    biraz kitap okuyarak kendini geliştirmeni önereyim
  • Benim bi arkadaşımda da öyle oldu dostum. Hard disk dolu aslında, boş hafızayı falan da gösteriyo ama içini açınca boş. Bende de bi kaç sene önce olmuştu, format atınca düzeliyo. Sanırım bi virüs ama işte biz şimdi arkadaşa format atamıyoruz Eee PC!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.