Şimdi Ara

Hard Disk GG Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde bir adet Transcend marka 500GB hard disk var. bu 1 aydır bilgisayarla tv arasında gidip geliyo indir-izle şeklinde. bugün yine bilgisayarda mad meni hüpletirken çaaaaaaaaat!!!!

hard disk bi anda görünmez oldu. üzerinde bi tuş var bunu bi işe yaramayan o yanıyo ışıklı falan. ama bilgisayarımda görünmüyo. tv'ye taktım o da görmedi. kablo değiştim o da bana mısın demedi "beni ırgalamaz". arada bazen cırt cırt cırt dıdıdıdıt sesler geliyo aletten ama hissettiriyo sağlamım diyo bilgiler benle güvende diyo.

napayım ne edeyim sizce icinde güzelim fotoğraflar videolar anılar yaşanmışlık var :(:(

• önce pc ye takıp hdd nin bölümlerimi uçmuşmu ona bakalım
    1 - ( windows) bilgisayara sağ kilik > yönet > depolama - disk yönetimi
    orda 500 gb lik bişey varsa hdd bölümleri uçmuş demektir partition recovery , disk bölüm kurtarma diye geniş bilgiler mevcut
    yoksa 2. adıma geçiyoruz
    2- eğer taşıbabilir kutusunda elektronik devrelerde arıza olmuş ise kutusunu açıp içinde hdd yi çıkarıyoruz , hdd dock station gibi bir cihaz yok ise , masaüstü pc mize takıyoruz ( sata dvd rw kablolarını çıkarıp ona takabilirsin 2,5 " hdd uyar) bir deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murano55

önce pc ye takıp hdd nin bölümlerimi uçmuşmu ona bakalım
    1 - ( windows) bilgisayara sağ kilik > yönet > depolama - disk yönetimi
    orda 500 gb lik bişey varsa hdd bölümleri uçmuş demektir partition recovery , disk bölüm kurtarma diye geniş bilgiler mevcut
    yoksa 2. adıma geçiyoruz
    2- eğer taşıbabilir kutusunda elektronik devrelerde arıza olmuş ise kutusunu açıp içinde hdd yi çıkarıyoruz , hdd dock station gibi bir cihaz yok ise , masaüstü pc mize takıyoruz ( sata dvd rw kablolarını çıkarıp ona takabilirsin 2,5 " hdd uyar) bir deneyebilirsin

üstad ilk dediğini yaptım görmedi yine pc ben de ikinci adıma geçtim

açtım içini şu an o yeşil kartla birbirimize bakıyoruz atarinin içindeki keheuhueuhe boardla işte. bunu daha da acayım mı yoksa bunu mu pcye takıcam takıcaksam kasaya mı direk takıcam yoksa nası takıcam üstad eyv adamsın:(:(:(

bu arada laptopum var us an farkettim kahretsin:(:(:(

editttt: bu arada bahsettiğim boardda çatlak var bi tane sanki:D:D küçük ama bayaa derin gibi

edittiriditdit:

aleti açtım bi katman sonra masaüstünün kasayı açtım dvd'ye giden kabloları alete taktım. yine aynı sesler:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyazsakki -- 1 Ekim 2012; 23:49:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.