Şimdi Ara

Hard Disk Hatası Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • söylediğim gibi ekran kartını yükleyemiyorum ama markasını vereyim.

ATI Radeon- x5500

SSLer ise

Hard Disk Hatası Yardım

Hard Disk Hatası Yardım

Hard Disk Hatası Yardım

Hard Disk Hatası Yardım

• Ramlerde slot 1 ve slot 2 aynı tek foto koydum
  • Kısaca özet geçelim.

Anakartının modeli Gigabyte 8s648fx-rz
    Ramlerin DDR 400mhz zaten anakartın maks 400mhz destekliyor.Ayrıca Maks 3gb destekliyor ve 3 kanal girişi var.
    Soket tipi 478, anca lga478 tipi işlemci takabilirsin,o da günümüzde ki işlemcilerle maalesef uyumsuz.
    Ekran kartı tipin AGP olacak,anakartının sadece agp slotu var ekran kartı için.
    En güncel AGP ekran kartları hangileri bilmiyorum ama artık agp den geçeli yıllar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Mayıs 2010; 1:05:10 >
  • şimdi söyle yeni pc almam konusunda ne demiştin bir daha söyle :D
  • anakartinizda ayrica sata girisi mevcut degil . ramlerinizden biri dedigim gibi calismiyor . ariza yapmis olmasi muhtemel. ayrica performans dususunun nedeni biosunuzda hyper threading ozelliginin calismiyor olusu. 1 core 1 thread gorunuyor. o islemci 2 threaddir.

Makine guncellenmez ama dogru duzgun calisir hale getirilebilir. ramlerinizin resimlerini istemistim nedeni ise tek yada cift tarafli mi olup olmadiklarini anlamak icindi. belkide ramleriniz bu yuzden calismiyor.
  • bence pc ni değiştir :) elindeki sağlam parçaları 2ci el fiyatına satabilirsen sat üstüne para koy söle güzel bir makina topla derim yok param yok dersen bir hdd ver ram alırsan yeterli gelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.