Şimdi Ara

Hard disk'in orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 adet Seagate 1 tb aldım. Diskler orijinal ve sıfır. Bozulmadıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Bozulma olayı da başıma yüzlerce disk aldım, sattım ve kullandım bir iki defa başıma gelmişti o kadar. Diskleri ne kadar soğuk tutarsanız ömürleri o kadar uzun olur. Elimde 17.000 saati aşkın çalışan diskler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

quote:

Orijinalden alıntı: acbold

hersey bi yana,bilmediginiz isin ticaretine neden giriyorsunuz ? her zaman forumdan yardim alamaazsiniz. cok ilginc gercekten... neyse umarim skinti yasamaZsiniZ.

Yorum ve dusunceniz icin tesekkurler.
    Fakat ticaret risksiz olmadiği gibi hic bir iside içine girmeden ogrenemeyiz suanda insaat sektorunde boy gosteriyoruz fakat 20 yil oncesinde bu iside bilmiyorduk ama suan cok sukur muhendislere cizim yapip verebilme kapasitesine kadar eristik.

Yani kötü bir şey söylemek istemedim.Sadece daha detaylı düşünmelisiniz, zarar görmenizi istemeyiz. Umarım bol kazanç elde edersiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

quote:

hersey bi yana,bilmediginiz isin ticaretine neden giriyorsunuz ? her zaman forumdan yardim alamaazsiniz. cok ilginc gercekten... neyse umarim skinti yasamaZsiniZ.

Yorum ve dusunceniz icin tesekkurler.
    Fakat ticaret risksiz olmadiği gibi hic bir iside içine girmeden ogrenemeyiz suanda insaat sektorunde boy gosteriyoruz fakat 20 yil oncesinde bu iside bilmiyorduk ama suan cok sukur muhendislere cizim yapip verebilme kapasitesine kadar eristik.

Yani kötü bir şey söylemek istemedim.Sadece daha detaylı düşünmelisiniz, zarar görmenizi istemeyiz. Umarım bol kazanç elde edersiniz.

Kesinlikle Sizden yanayım mutlaka farklı pencerelerden bakmak en iyisi görüşünüz benim için değerli bunu diğer mesajımdada belirtmiştim kızacak alınacak bir durum söz konusu değil

İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler.

• Serial numarasi ve ya hdd markasını
    atayarakta ogrene bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rew875

Serial numarasi ve ya hdd markasını
    atayarakta ogrene bilirsiniz

Tam olarak nereden aratacam

• Resmi sayfasin gir

• Arkadaşlar başıma geçen gün gelen olay aşağıdaki fotoğrafta. Adamlardan almış olduğum hdd bad sector dolu ayrıca skyhawk değil barracuda çıktı. Sonuç olarak ben para iademi aldım fakat ilanda sıfır, faturalı, garantili diye satış yapmaları çok enteresan ayrıca buna göz yuman sitelerede hayret ediyorum.

Hard disk'in orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 29 Kasım 2021; 20:55:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.