Şimdi Ara

Hard Disk Kurtarma Acil!!! Easy Recovery'de Olmuyo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu pcye format atarken yalışlıkla d ye attım. böylece hem c kalmış oldu hemde d'de windows dosyaları oluştu. ve en önemlisi babamın iş fotoğrafları gitti. pek üzülmedim zamanında yedeklediğim dvdler var diye. neyse bende dedim c'yi siliyim d'yi siliyim ikisi arasındaki boyutları dengeleyim dedim. biri çok azdı diğeri yüksekti. neyse yeniden iki bölüm oluşturdum.boyutları falan belirledim. c'ye formatı attım. sonra yedek harddiski yani yeni d'yi biçimlendirdim. gerçi adını d yapamadım ama neyse işte driverlar falan kurdum sıra geldi yedek dvdleri atmaya. ama dvdleri bulamadım!!! işte o anda küçük çapta bir şok falan derken easy recovery'yi buldum.ama o da işe yaramadı.

iki sürücüyüde silip boyutlarını yeniden belirlediğim ve sürücünün adını değiştirdiğim için mi kurtaramadı acaba.

işte sorunum bu benim acilen kurtarmam pcde yaşadığım en büyük sorun şu ana kadar. anakart yanmalarından bile.

bi çözüm önerisi olan var mı acaba. easy recovery'den başka bi program falan

• RecoverMyFiles bu işin piridir. Easy recovery falan yaramaz. Recover my files düzeltmezse biraz zor düzeltirsin. Ofis belgeleri büyük ihtimalle bozulur ama filmler ve resimler kolay kurtarılıyor. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

RecoverMyFiles bu işin piridir. Easy recovery falan yaramaz. Recover my files düzeltmezse biraz zor düzeltirsin. Ofis belgeleri büyük ihtimalle bozulur ama filmler ve resimler kolay kurtarılıyor. Kolay gelsin.

aynen doğrudur tarafımdan denenmiş ve yüksek verim alınmıştır.
  • umarım olur. ama işte ben hard diski falan yeniden boyutlandırdımya ordan bi sorun olur mu acaba? bide adı falan değişti. gerçi yine eski adını verdim.
    bunlar bi sorun teşkil edermi acaba.
    programı indirmeye başladım
  • bu programda olmadı. dosyaları buldu ama iki kere dolarken takıldı
  • selam kardesim,

R-Studio programını dene sektör bazında tarama yapar ve profesyonel bir programdır bir cok data kurtarma merkezinde sağlam disklerde kurtarma uygulamada kullanılmaktadır.

kolay gelsin.
  • recuva dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.