Bildirim
Hard disk kutusu alacağım?Tavsiye lütfen
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kullanan yok mu arkadaslar -
zamanında everest in fr837 diye bir modelini aldım hem ide hem sata olarak kullanılabiliyor. kasası çok moduler çok kolay dağıtıp toplayabiliyorsunuz. ben iyice dağıtıp içine dvd rw bağladım kullanıyorum. adaptörü ısınmıyor, 24 saat adaptörü elektrikte (ups destekli prizde) -
quote:
Orjinalden alıntı: alperian
zamanında everest in fr837 diye bir modelini aldım hem ide hem sata olarak kullanılabiliyor. kasası çok moduler çok kolay dağıtıp toplayabiliyorsunuz. ben iyice dağıtıp içine dvd rw bağladım kullanıyorum. adaptörü ısınmıyor, 24 saat adaptörü elektrikte (ups destekli prizde)
teşekkurler -
mirobox un hem 2,5 hemde 3,5" lik olanını kullandım ve kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim, ama s-link marka kulanmıştık, hdd içinde veriler mahvoldu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X