Şimdi Ara

Hard disk problemim var, laptopum açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçengün laptopumu kapattıktan sonra tekrar açtım fakat açılmadı. Ekrana hiçbir yazı gelmiyor 5-6 sn sonra restart çekiyor ve bu sürekli devam edip duruyor. Daha önce Acronis ile yedeklemiştim ordan recovery yapayım dedim. Cdyi taktım fakat acronis hard diskimi görmüyor ve şu hatayı veriyor (E000101F4 : Acronis True Image has not found any hard disk drives.) Elimde taşınabilir hard diskim var ve gerekirse onu da kullanabilirim. Bios menüsüne girdiğimde hddyi gösteriyor. Sata hdd kullanıyorum. Hddnin yandığını düşünmüştüm fakat biosta görünce belkide içinden bişeyleri yanlışlıkla silmiş olabileceğim aklıma geldi çünkü o gün kaspersky sürekli bişeyleri virüs görüyordu ve siliyordum. Arada sistem dosyalarından birini silmiş olmam bu sorunuma neden olur mu? Nasıl çözüm bulabilirim? Forumda aradım ama bulamadım şimdiden teşekkürler..

• bazı virusler hdd içini boş yada hiç yokmuş gibi gösteriyor imkanın varsa yada hddkilerin önemi yoksa xp cdsi ile boot et orada görüyorsa boş yada dolu hdd diye formatla gitsin eger xp de hiç bir hdd yok derse hdd gerçekten gitmiş olabilir
  • Hdd içinde ders notlarım önceki projelerim falan var kurtarma şansımız var mı? Bu söylediğini deniyebilirim ama yinede içindekileri bi şekilde nasıl alabilirim?

Bu arada yanlış yere açmışım heralde konuyu teknik bölümüne açacaktım en son acronise bakarken buraya yazmışm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_funk -- 10 Aralık 2008; 13:02:30 >
  • Problemi çözdüm arkadaşlar D ye yeni windows kurdum belgeleri kurtardım teşekkürler
  • problemi çözmüş olduğuna sevindim ama şunu sölemeden yapamayacağım başka arkadaşlarda karşılaşırsa die sölemek istiyorum böle bi sorun benimde başıma geldi format atmakda istemiyordum bende arkadaşın birine sordum ve bana açılış ayarlarında bi problem olduğunu söledi açılış ayarlarına baktım gerçekten açılış ayarları bozulmuş ayarları düzeltim ve sorun çözüldü ama seninkinin de çözülmüş oolmasına sevindim gözün aydınnnnn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.