Şimdi Ara

Hard Diski Kurtarabilirmiyim acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında belkide sorunun cevabı direk çöpe at kurtaramazsındır ama ben yinede sizlere bi sormak istedim.

elimdeki 320 gb lik hard diskimi dün akşam yere düşürdüm ve bu sabah bilgisayarıma taktığımda ışık yanıyor ve içinden çalışma
    sesi geliyor ancak bilgisayar görmedi bir türlü hard diski.

İçinde yaklaşık 120 gb lık Mkv film var onlara acıyorum. Acaba bi şekilde içine ulaşıp filmleri alabilirmiyim
    ne diyorsunuz ?

• Çalışma sesi normal ise disk kafa vurmuyor ise birebir aynı harddiski alıp kartlarını değiştirerek deneyebilirsiniz tabi yeni alacağınız diskin kartını söktüğünüzde garanti dışı kalabileceğinide hatırlatmak isterim.
  • aynı sorun bende de mevcut düştü ve içini açtım içindeki click bozulmuş çarpıp ses çıkarıp duruyor.bende aynısından alıp diskleri değiştirmeyi düşünüyorum sizinde kart dediğiniz disk değil mi?
  • bende de aynı sorun var arkadaşlar. harddiski düşürdüm ilk taktığımda gördü sonra bi daha görmedi...takınca çalışıyor tık tık tık die bi ses gelio ve görünen bir şey yok. ne yapsam bilemedim içinde bi sürü fotğrafım ve 550 gb civarında belgesel ve film arşivim var..kurtarmanın bi yolu olmalı mutlaka tabi yüksek rakamlar ödemeden ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.