Şimdi Ara

Hard Reset (ÇIKTI) 13 Eylül (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demo sürümünü oynadım. Ana menü bile grafik açısından güzel olmuş. Oyunda duvarları yıkıp gizli yerleri arayabiliyoruz, eski FPS oyunlarını hatırlatıyor. Efsanevi Doom ve Duke Nukem 3D serilerinin verdiği tadı alabildim. :) Çevreyle etkileşim iyi. Mutlaka öneririm.
  • 15 DK oynadım demoyu.2006 da çıkan yine pc exc bi oyun vardı timeshift grafikleri tamamıyla aynı onunda bunun gibi ıslak grafikleri vardı hafif böyle ıslaklık vardı ama göze hoş geliyordu,olmasa bile tesellation gibi gözükürdü oyunun grafikleri.Öyleydi ama .Buda onun gibi olmuş tamamiyle kopya gibi grafikler.
  • demo oyunun harika olaracağı izlenimini uyandırıyor. oyun tam eski usül fps ve atmosferi çok sağlam. yeni nesil gerzek modern savaş oyunları gibi "ölmemek için x'e bas" mallığında değil.. ayrıca cyberpunk olmasını neden eleştiriyorsunuz anlamıyorum, onu eleştireceğinize birbirinin kopyası mal modern savaş oyunlarını eleştirin. son dönem 2 cyberpunk oyun (deus ex ve bu oyun) o oyunları 50 kere cebinden çıkarır. özellikle unreal sevenler kaçırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

15 DK oynadım demoyu.2006 da çıkan yine pc exc bi oyun vardı timeshift grafikleri tamamıyla aynı onunda bunun gibi ıslak grafikleri vardı hafif böyle ıslaklık vardı ama göze hoş geliyordu,olmasa bile tesellation gibi gözükürdü oyunun grafikleri.Öyleydi ama .Buda onun gibi olmuş tamamiyle kopya gibi grafikler.

timeshift pc exc değildir
  • Hayatımda oynaığım en kısa ama en kısa demolardan biri.
    COD ve Battlefield'in gameplay videoları bile daha uzun. :p :D

Oyun fena değil ama efsane olacak kadar güzel değil.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni.TR

demoyu youtube'a koydum izlemek isterseniz

http://www.youtube.com/watch?v=6agy_NjQZ_Q&feature=colike

kardeş anakart hariç sistemimiz aynı yanlız sen kaç fps aldın hangi ayarlarda
  • Amerikan askeri olacağıma cyberpunk ortamlarda robot katlederim daha iyi gerçi bu kahramanımız da kesin yukarı Wisconsin'lidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Amerikan askeri olacağıma cyberpunk ortamlarda robot katlederim daha iyi gerçi bu kahramanımız da kesin yukarı Wisconsin'lidir

oyun avrupa yapımı, sanmıyorum propogandalık bir durum olacağını
  • evet doğru..o ayrıntıyı kaçırmışım..e artık bahanemiz de kalmadı,alıcaz steam'den oynayacaz
  • Hard Reset = Serius Sam Modern Warfare
  • ben orjinal alacağım şahsen. multiplayer'ı felan olursa tam eski unreal-quake tadında olur ki en sevdiğim multi tarzıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ben orjinal alacağım şahsen. multiplayer'ı felan olursa tam eski unreal-quake tadında olur ki en sevdiğim multi tarzıdır.

Maalesef tek eksik yanı multiplayer modunun olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 10 Eylül 2011; 12:55:07 >
  • Çok çok hoşuma gitti ama her şey full olmasına rağmen biraz görüntü kalitesi düşük gibi geldi belki full sürümde düzelir başarılı bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

ben orjinal alacağım şahsen. multiplayer'ı felan olursa tam eski unreal-quake tadında olur ki en sevdiğim multi tarzıdır.

Multi yok mu....
    Bari Campaigne koysalardı coop oynama imkanı.
    Neyse gene de çok eğlenceli oyun. Özellikle aralardaki çizimler mest ediyor beni.
  • quote:

quote:

keşke olsaydı diyeceğim ama bir yandan da single player bölümünün hayrı için multisinin olmamasının olumlu olduğunu düşünüyorum. malum yeni oyunlar multi yüzünden single player'ı kısa tutuyor. umarım bunun single player'ı uzun ve doyurucu olur ki demoda bunun sinyallerini veriyor..
  • quote:

quote:

quote:

keşke olsaydı diyeceğim ama bir yandan da single player bölümünün hayrı için multisinin olmamasının olumlu olduğunu düşünüyorum. malum yeni oyunlar multi yüzünden single player'ı kısa tutuyor. umarım bunun single player'ı uzun ve doyurucu olur ki demoda bunun sinyallerini veriyor..

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30805880&postcount=181

• quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

quote:

quote:

quote:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30805880&postcount=181

tüh bea :( üzüldüm valla. uzun zaman sonra deus ex ile birlikte istediğim tarzda bir fps çıkmıştı. neyse en azından deus ex yeterince uzun :)

• Demoyu oynadım, en son zevk alarak oynadığım fps crysis 1 idi. Uzun zaman sonra bu kadar kısa olmasına rağmen bu kadar çok eğlendiğim bir fps oldu. Muhakkak satın alacağım.
  • Hard Reset: Weapons Trailer

Oyun tatmin edici satış rakamına ulaşırsa ek paket çıkartırlar mutlaka, belki multiplayer mod bile eklenebilir.
  • Oyun çıkmış
    http://store.steampowered.com/app/98400/
    Anlayan anlasın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.