Şimdi Ara

Hard Reset (ÇIKTI) 13 Eylül (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekliyordum bakalım tam sürümü nasılmış. :)
  • oyun gerçekten mükemmel.

oyuna girdiğiniz an şoke oluyorsunuz ztn grafikleri gördükten sonra. kaplamalar ışıklandırmalar gerçekten çok kaliteli. ve o grafik kalitesine rağmen düşük sistem istemesi optimizasyonu mükemmel.

hatt aravideolar çizgi roman şeklinde max payne'yi andırıyor çok hoş olmuş, seslendirmeler de öyle. Oynanabilirlik mükemmel düzeyde ve en önemliside

oynun geçtiği mekan ve zaman çok iyi yansıtılmış direk o atmosfere giriyorsunuz. fps sevmeyen biri olarak oyunu çok beğendim.

hele Vampire: The Masquerade – Bloodlines tipi bir rpg oyunu böyle bir atmosfer yıl ve yer içersinde geçse dünyanın en güzel oyunu olur gibime geliyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

oyun yeni kırıldı bilindik sitelerde skid sürümü var...

mamundadaki çalışıyormu
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 13 Eylül 2011; 23:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

@musti38
    Bir bilen sendin değil mi ? konuyu kapattıracaksınız ben yazdım kapalı şekilde

konunun kapanmasını istemem sildim yazımı..
  • ooooo hadi bakalım koydum listeye
  • Beklediğim oyunlardan biriydi, indireyim. :)
  • Ne çabuk çıktı 2-3 önce demosunu indirmiştim çok güzel oyun sezsiz sedasız geldi
  • Oyun mükemmele benziyor atmosfer ile silah seçeneklerini beğendim Bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 14 Eylül 2011; 9:21:18 >
  • Son hız geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Eylül 2011; 10:03:53 >
  • Oyunu daha yeni gördüm internetden araştırdım şu an için puanları ve inceleme yorumları oldukça iyi fırtına öncesi durgunlukta oynanabilir.
  • Oyun gerçektende süper.Silahların modellemesi,yer,ışıklar,atmosfer çok iyi yapmışlar.Acaba oyun ceviri ekibi bu oyunu düşünür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Oyun gerçektende süper.Silahların modellemesi,yer,ışıklar,atmosfer çok iyi yapmışlar.Acaba oyun ceviri ekibi bu oyunu düşünür mü?

Ara videolar resimlerden oluşuyor ve sanırım yazılarda resimlere gömülü çevirmelerinin yanında birazda Photoshop bilgisi gerecek gibi
  • oyun çok iyi. old school fps.
  • Tam old school hem de. Vur kır parçala, konu neyin bakmadan ilerle.
    Çok zevk aldım, oyun kısa ama yeniden oynanabilirliği var silahlar sağolsun.
    Kafayı yedirtiyor seçene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Gerçekten de Deus Ex nedeniyle her oyun birdenbire "CyberPunk" oluverdi. Deux Ex'in kendi bari CyberPunk olsa gam yemeyeceğim hani.

Esasında System Shock ve MDK nedeniyle.
  • Eğlencelik.
  • Eski tarz vur-kır-parçala...
  • içine ufak bulmacalar da katmışlar tam eski tarz olmuş. öyle sağ tuşa basıp iron sight'ı açınca (ona da uyuz oluyorum) hep aynı gibi görünen (aynılar zaten) yeni nesil fps'lerden değil. aksiyonu harala gürele ve sağlam, atmosferi harika (cyberpunk olmasını eleştirenler kusura bakmasın, siz de baymadınız mı modern savaş oyunlarından) ve oyun tarzı tam sevdiğim unreal tournament 99 tarzında muazzam bir fps. benim gibi yeni nesil fps'lerde umduğunu bulamayan arkadaşlarım mutlaka oynayın, pişman olmazsınız
  • Konsept olarak bu tarz oyunlar hoşuma gitmesede,teknik olarak gayet uğraşılmış ve kaliteli bir içerik var.Oynamaya değer
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.