Şimdi Ara

Hard Reset (ÇIKTI) 13 Eylül (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel oyun. Steamde 30 dolardı sanırım.
  • Çok hoş bir oyun
  • beyler "çalışmayı durdurdu" hatası verdi ne yapmak gerek ??
  • çalışmayı durdurdu hatasında yönetici olarak çalıştırmayı deneyin olmadı windowsu yeniden başlatın düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

çalışmayı durdurdu hatasında yönetici olarak çalıştırmayı deneyin olmadı windowsu yeniden başlatın düzeliyor.

hocam düzelmedi ??
  • Birde uyumluluk ayarını değiştirmeyi dene.
  • Oyunu deneyen biri indirmeye değermi değmezmi yazabilirmi
  • Değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Oyunu deneyen biri indirmeye değermi değmezmi yazabilirmi
    harika olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 19 Eylül 2011; 16:31:49 >
  • Single player'dan cok sıkılırım 2 bölüm dayanamam kapatırım. Bu oyunu bir oturuşta bitirdim, almadığım girmediğim gizli bölümler var tekrar oynamayı düşünüyorum. O derece yani.

Bu oylama çevir çevir bitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 19 Eylül 2011; 16:45:12 >
  • oyun gpu yu %99 da tutuyor sürekli
    en son crysis 2 zorluyordu bu kadar
  • konu takip.
  • Oyun motoru satmak için yapılan oyunlara benzemiş. Grafikler, efektler vs. fena değil, hatta ışık oyunları çok etkileyici oluyor. Ama oyunda kayda değer bir hikaye yok. Ha hafiften Blade Runner'ı andırmıyor değil. Hatta ondan arak tadı veriyor ama güzel işlenemediği için kaynayıp gidiyor.

Düşmanlara gelirsek 7-8 çeşit var sanırım ama o kadar çok geliyorlar ki bir süre sonra elinde havalı tüfekle karnavalda balon patlatır gibi üzerine koşan robotları vurmaktan başka birşey yapmadığını farkediyorsun.

Zorluk derecesi çok fena yalnız, en zor da oyunu hilesiz bitirene helal olsun diyorum.

Grafik: 8,5/10
    Ses : 7/10
    Müzik : 9/10
    Hikaye:6/10
    Genel: 7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler "çalışmayı durdurdu" hatası verdi ne yapmak gerek ??

ben bu hatayi alinca steam indirip kurdum.guncelleme yaptim.giris yapmadan oyunu tiklayinca oyuna girdi
  • valla ben halen oyuna giremedim "çalışmayı durdurdu hatası" veriyor
  • bir onceki mesajımı okudun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

bir onceki mesajımı okudun mu?

okudum tabi ama steam kullanmıyorum , başka yolu yok mu ??
  • canim kardesim bende steam kullanmiyorum ki? oyunum orjinal degil. pc imde steam bile yok. indirdim 1. 5 mb likdsyayi guncelledi kendi. giris yapmadim oyunu tikladim acildi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

canim kardesim bende steam kullanmiyorum ki? oyunum orjinal degil. pc imde steam bile yok. indirdim 1. 5 mb likdsyayi guncelledi kendi. giris yapmadim oyunu tikladim acildi..

uppss ben yanlış anlamışım hocam , valla denedim oldu çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

canim kardesim bende steam kullanmiyorum ki? oyunum orjinal degil. pc imde steam bile yok. indirdim 1. 5 mb likdsyayi guncelledi kendi. giris yapmadim oyunu tikladim acildi..

uppss ben yanlış anlamışım hocam , valla denedim oldu çok sağol

calistiramayan arkadaslar icin bu yontem ilk sayfaya eklense iyi olur.adam akilli bir kraker cikana kadar bu yöntem is görür.

eyvallah hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.