Şimdi Ara

hardcore inferno için belial yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hardcore oyuncusuyum. infernoda beliale geldim ama girmeye cesaret edemiyorum. gerçi 1.0.5 patchle daha kolay artık diyolar ama yinede korkuyorum en kıllandıgım bosstur kendisi. Bana hardcore belial için yardım edebilecek varmı?? battletag'ım ouranus#2636 charım wd 23k dmg , 57k life , poison resistim 556.. lütfen bi el atın yardımcı olun :)

• LİFE REGENERete İYİYSE KORKMANA hiç gerek yok bence hpn güzel tam patlattımı da heryeri hayalet olup hızlı koşma skilini kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın gibi.

ben Türkiyedeki internet yüzünden hardcore a karşıyım bağlantı kopar kopmaz oyundan çıkmıyor malesef char skeletona bile yatabiliyorsun yeri gelince. isveçte 200mbps ile giriyorlar biz max 8mbps'e kadar hız ile bağlı kalmaya çalışıyoruz şaka gibi
  • hat kopması yüzünden bi adam kaybettim zaten Allaha emanet oynuyoruz :D türkiyedeki hardcoreda değil çifte hardcore , avrupadakiler hayatta kalmaya çalışırken biz hem hayatta kalmaya çalışıp hem yeri geliyor lagda 3kulhuvalla bir elham okuyup hat kopmasın diye oyuna başlamadan besmele çekioz :) valla tırsıom belial için bide 5dk kesemessek o bizi keser o yüzden sıkıntılı :S
  • rahat kesersin tek basına korkma,ben bıraktım hc .beliala girmeden gerekli skilleri degıstırırsen olmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKE_ouranus

Hardcore oyuncusuyum. infernoda beliale geldim ama girmeye cesaret edemiyorum. gerçi 1.0.5 patchle daha kolay artık diyolar ama yinede korkuyorum en kıllandıgım bosstur kendisi. Bana hardcore belial için yardım edebilecek varmı?? battletag'ım ouranus#2636 charım wd 23k dmg , 57k life , poison resistim 556.. lütfen bi el atın yardımcı olun :)

http://www.youtube.com/watch?v=19mRLG2pkvs&feature=channel&list=UL

Vaktin varsa akşam ancak girebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaykaraduman

quote:

Hardcore oyuncusuyum. infernoda beliale geldim ama girmeye cesaret edemiyorum. gerçi 1.0.5 patchle daha kolay artık diyolar ama yinede korkuyorum en kıllandıgım bosstur kendisi. Bana hardcore belial için yardım edebilecek varmı?? battletag'ım ouranus#2636 charım wd 23k dmg , 57k life , poison resistim 556.. lütfen bi el atın yardımcı olun :)

Hocam arkadaş hardcore oynuyor yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

quote:

Hocam arkadaş hardcore oynuyor yalnız

dikkat etmedim atladım hemen :P devam edebilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

var hocam bekleyebilirim

• hardcorcu fazla yok sanırım forumda :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.