Şimdi Ara

Hardcore Mode Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sizlere diablo 3 hardcore mod hakkında ufak bi sorum daha doğrusu danışacağım bir şey olacak. Öncelikle şöyle başlamak istiyorum; Diablo 3 hikayesiyle, benim duyduklarımla, görünüşüyle beni kendine çok çeken ve gerçekten kendini merak ettirten bir oyun, duyduğuma göre Diablo 2'nin keyfini vermemekteymiş ancak ben diablo 2 oynamadığım için bilemiyorum ve bu yüzde D3'ün bu açıdan bana kötü geleceğini düşünmüyorum. Başka araştırdığım bi noktada D3 oynamak için ilk 2 oyununu oynamak gerekmiyormuş. (buna sevindim çünkü o kadar yüksek grafikli oyun gördükten sonra onlara hiç bi göz dayanmaz bence )
    Neyse asıl soruya gelmek istiyorum. Yıllardır bir sürü oyunu beraber oynamış 4 kişilik bir arkadaş grubum var. Hatır için iğrenç oyunları bile oynamışlığımız vardır yani
    Ve bu dört kişiyle D3 alıp önce normal modda oyunu öğrenip sonrasında ise hardcore modda arkadaşlığımızın sınırlarını zorlamak eğlenceli olabilir diye düşündüm
    Şaka bir yana böyle bir şey yapsak gerçekten eğlenir miyiz, yani D3 bizi4 kişi oynayınca sarar mı ? Yoksa birazcık oynayıp sıkılıp bir kenara atar mıyız ?
    Değerli cevaplarınız için ve zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler iyi günler

• Sıkılıp pes eden biriyseniz hc zulüm olur. Pes etmem diyorsanız eğleneceğinizi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani işte 4 kişi oynamak ölme riskiyle bizi oyuna bağlar ve hem sıkılmaz hemde eğleniriz diye düşünüyorum.

• Ölünce pek eğlenceli olmuyo arkadaşlık ilişkileriniz bile son bulabilir
    Adamın öldüğüne üzülmzsinde üzerinde giden itemlere canın sıkılabilir
    Eğlenmeniz dileğiyle :)

• bende arkadaşlarıma öyle söyledim zaten bakalım nasıl sağlam dostuz belli olsun
  • Bol şans o zaman ayarsiz#2729 eklemek istersen ekle.

• tamam ekliyorum hocam
  • İşten eve geçtiğimde kabul ederim

• tamamdır
  • Kesinlikle HC oynamalısınız. Diablo 3 ü normal oynayınca hiç keyif almıyorum ben. Çıktığından beri sürekli Hardcore oynuyorum canınız azaldığında veya skillerin cd deyken kalp atışlarının hızlanması bile yeter
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Kesinlikle HC oynamalısınız. Diablo 3 ü normal oynayınca hiç keyif almıyorum ben. Çıktığından beri sürekli Hardcore oynuyorum canınız azaldığında veya skillerin cd deyken kalp atışlarının hızlanması bile yeter

+666 :)

HC oynadıktan sonra normale dönmek imkansız oluyor. Bir sezon farklılık olsun diye normal başlayayım dedim, hiç keyif alamadım ve 2 günde tekrar HC a döndüm. HC oyunu bambaşka keyifli bir duruma çeviriyor.

Eğer 4 kişi beraber oynayacaksanız oldukça keyif alırsınız, ben kesinlikle denemenizi öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.