arkadaşlar ben elimdekinden ayrı 40 gb bir harddisk aldım. bilgisayara taktım f1 sorunuyla karşılaştım f1 basarak girdim bilgisayar aygıt yöneticisinde görünüyordu sonra disk yönetimini açtım 30 -10 gibi e-f adlı diskleri birleştirmeye çalıştım sonra dinamik diske dönüştür dedim sonra olumsuz veya olumlu birşey hatırlamıyorum. sonra f yi daha sonra da e diskini sildim tek amacım diski birleştirmekti. sora birdaha yönetimdel araçlar\disk yönetiminde bu harddisk görünmedi. aygıt yöneticisinde görünüyor . bu harddiskim çöktümü bunu nasıl kullanacağım yardım ederseniz sevinirim ayrıca çeşitli programlar denedim.bir programda (arddiski alırken format atılmıştı )windows ve silinen şeyleri buldu ben yalnız eskilerle işimyok bu harddiski nasıl yedek disk olarak kullanacağım yardım ederseniz sevinirim
Fdisk attıktan sonra format çektinmi?
alırken evet
quote:
Orjinalden alıntı: musa2001
alırken evet
Alırken değil dostum fdisk yaptıktan sonra formatlaman gerek.
arkadaşım format çekilmiş aldım bendeki harddisk ile windows açtım birşeyler yeni aldığım dosyaya yükledim yükleniyormu diye şu an ne yapabilirim onu söylerseniz sevinirim aygıt yöneticisinde görünüyor disk yönetiminde gözükmüyor aldığım harddisk
bigisyara taktıktan sonra aldıgım bilgisayarcı tak çalıştır dedi taktım çalıştı sonradan olan şeyler benim için önemli ben nebiliyim tekrar format çekileceğini
yönetimdel araçlar\disk yönetiminde bu harddisk görünmedi. aygıt yöneticisinde görünüyor . bu harddiskim çöktümü bunu nasıl kullanacağım yardım ederseniz sevinirim