80 gb harddiski format atmadan 2'ye böldüm. Bölümleme işlemi bittikten sonra gördüm Windows XP kurulu olduğu bölüm ( E ) sürüsücü olmuş. Yeniden XP kurmadan, Xp yi E sürüsücünden C sürücüsüne taşımak mümkün mü? Yada sürücülerin ismini değiştirmek mümkün mü?
işletim sisteminin kurulu olduğu bölümün adı değiştirilemiyor. format atman lazım.
denetim masası / yönetimsel araçlar / bilgisayar yönetimi / disk yönetimi
disk yönetimi sekmesinde E: diskini bul üzerine sağ tıkla / sürücü harfi ve yolu değiştiri tıkla ordan değiştire bilirsin
format atmana gerek yok Hadi Kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Turkasoft
disk yönetimi sekmesinde E: diskini bul üzerine sağ tıkla / sürücü harfi ve yolu değiştiri tıkla ordan değiştire bilirsin
Bulut_Taciri arkadaşımızın dediği gibi değiştirilmek istenen sürücüde işletim sisteminin kurulu ise sizin dediğiniz yöntem maalesef işe yaramıyor. Belki başka bir yolu vardır ama ben de bunu format atarak halletmiştim.
formatta yapılan hatalar ancak yeniden fortmatla geçer
quote:
Orjinalden alıntı: Turkasoft
OLMAZ KNKA BOŞA DENEME SİSTEMİN OLDUGU GÖLÜMÜ DEGİŞTİREMEZSİN AMA DİGER SÜRÜCÜLERİ İSTEDİGİN KADAR DEİŞ AMA SİSTEM OLMAZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme