Başlat => Çalıştır =>cmd yaz. Tamam de Komut İstemi penceresi açılacak. Bu pencere metin tabanlı (komut satırı) fonksiyonlar uygulanır. Buraya chkdsk/r #: komutunu yazarak (# yerine kontrol etmek istediğiniz sürücünün harfini yazacaksınız) ve enter. Bu kontrol sonrasında problemini çözebilir.
Önce şu başlığı değiştir.
bende harici diskimle aynı sorunu yaşıyorum. dediğini yapınca şu uyarıyı verdi. yeterli ayrıcalığınız olmadığından erişim engellendi bu hizmet programını yükseltilmiş modda başlatmanız gerekir.
yardım edersen sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: bsarsilmaz
quote:
Orijinalden alıntı: nihat35nihat
Başlat => Çalıştır =>cmd yaz. Tamam de Komut İstemi penceresi açılacak. Bu pencere metin tabanlı (komut satırı) fonksiyonlar uygulanır. Buraya chkdsk/r #: komutunu yazarak (# yerine kontrol etmek istediğiniz sürücünün harfini yazacaksınız) ve enter. Bu kontrol sonrasında problemini çözebilir.
bende harici diskimle aynı sorunu yaşıyorum. dediğini yapınca şu uyarıyı verdi. yeterli ayrıcalığınız olmadığından erişim engellendi bu hizmet programını yükseltilmiş modda başlatmanız gerekir.
Cmd'ye sağ tıkla yönetici olarak çalıştr. sorunn çözülür heralde.
Merhabalar bende de aynı sorun oluştu fakat chkdsk yaptığımda dosya ntfs görnüyüor fakat 3. aşamada takılıyor devamı gelmiyor Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dediğimde ise dosya raw görünüyor bir türlü anlam veremedim bu işe ne yapmam gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ohshinaz
quote:
Orijinalden alıntı: bsarsilmaz
quote:
Cmd'ye sağ tıkla yönetici olarak çalıştr. sorunn çözülür heralde.
selam , aynı dertten muzdarip olmakla birlikte yonetici olarak calıstırsam da ayrıcalıgınız olmadıgından erişim engellendi ve yukseltilmiş modda calıstırmanız gerekli diyor. ne yapmam gerek (win7 kullanıyorum)
söylenen komutları yazdım ve enter ladım, fakat tarıyor mu taramıyor mu anlasılmıyor. ekranda bişeyler göstermesi gerekiyomuydu?
yok olmamıs, "Doğrudan erişim için birim açılamıyor" yazıyor.
quote:
çok teşekkür ederim bu işlem beni hayati bir veri kaybı sorunundan kurtardı... tekrar teşekkürler (:
Bende Harici Harddisk sorunu yaşıyorum WD marka 500gb hard diskim var.
Hiçbir sorunu yokken,hardiskimin içinde oyun setup ı alırken donma olduğu için işlemi iptal etmiştim alt+ctrl+enter la görev yöneticisinden.. Sonra tekrar takıp açmak istediğimde ise hard diskimi görüyordu,hatta harddiskimden ses geliyodu böyle okuyor gibi ancak ''Diski biçimlendir'' diyip duruyordu.. İçinde benim için önemli olan bir çok dosya mevcut..
Harddiskim Raw konumunda değil,TV ye taktığım zaman içindeki dosyaları görebiliyorum ancak Bilgisayarımda açamıyorum harddiskimi ..
Şimdi söylenenleri yaptım ve system32 den görev yöneticisi olarak başlattığımda 2/5 olan aşamada takılı kalıyorum,bu süreç uzunmu sürüyor yoksa cidden ilerleme durdumu anlıyamadım?
Ne yapmalıyım bilemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme