Şimdi Ara

Harddisk'i Bölmek Ne Kadar Mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hdd yi bölmenin birde zararı vardır ne kadar bölersen kafalar okadar plakalara yaklaşır buda bad sector çıkma olasılığını fazlalaştırır. en mantıklısı 2 ye bölmektir
  • kısaca veri kaybını önlersin...
  • tavaaaa ollummm
    sen belanı arıyon aradığın cevapta cehennemin dibinde
    yaw arkadaş o kadar şey sordun hangi birini yaptın çok merak ediyom
    takılıyom haa kızmaca yok
  • Kardeş sorun çok genel bir sorun oy üzden her kafan bir ses çıkıyor ben yine de san oratalama bir kullanıcıya göre nasıl kuracağını yazayım:
    20GB SADECE XP için ayır başka hiç bir şey kurma
    50GB Oyun bazı programlar ve Müzik için ayır
    50GB Sadece film için ayır böylece format atarkende sorun yaşamaz sadece c ye format çekersin.
    NTFS şeklinde biçimlendirmeyide unutma FAT32 ye anaca ilerde 98 kullanırsan aynı bşilgilere sahip olmak için kullanabilirsin
  • Sevgili saintlauren,
    3 soru sordum topu topu:
    1-512 mi 1gb rammi? ; ki dün ramlerimi aldım, imzamda görürsün.
    2-Perf./fiyat oranı yüksek ekran kartı 9550 mi? Dün onu da aldım asus 9550 ge.
    3-Bu topiki de bölünlenmemiş imzamdaki hd yi akşam formatlayacağımdan açtım.Bölsem-bölmesem karar veremedim.Onu da bu akşam yapıcam anlıyacağın.

Bu sayfada o kadar gereksiz ve saçmasapan topic açılmışken kalkıp şu canım topiclerime laf ediliyor.
    Bu 3 topic de kanımca, oldukça güncel ve buradakiler için oldukça yararlı topiclerdir.
    Ayıp etmeyin bi daha.
  • Bu ne yaw millet 120gb yi 3 e fln bölmüş
    Bende 40gb var ben bile 5 böldüm
    sadece OS
    sadece programlar
    sadece setuplar
    sadece oyunlar
    sadece müzikler....
    en mantıklısı bu dur bence....
  • hdd bolmemek mantıklımıdır diye sonran daha iyi olurdu.

eger ikinic bir isletim sistemi kullanmıyorsan 2 ye bol. c: ye 15-20 arası
    d: gerikalan.butun program vs hepsini c ye kur oyunları ise d: ye kur ki bir format attıgında butun oyunları tekrar kurmak zorunda kalma.bazı oyunlar bu tip bir formattan sonara c: herhangi bir dosyaya ihtiyac duymuyor.ama bazıları gerek var. mesela nfs underground 2 slient hill4 gibi.bazıları gerek duymuyor.nsf undergroun 1 far cry hl2 vs...gerci crakleyene gorede degisiyor...arsiv mp3 vs de d ye koy.

SquAnDeR

peki resimleri nereye koyuyorsun yada wordde yazdıklarını nereye koyuyorsun bence az bolmussun sen 40 gb ı 40 a bolde tam olsun.saglan driver yaparsın harf kalmaz alfabede....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 29 Nisan 2005, 16:43:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.