Şimdi Ara

Harddisk veri kurtarma laptop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, gecen hafta bilgisayar usb'den dogru kısa devre yaptı (USB'ye bagli olan bir cihaza elektrik atlaması sonucunda) USB'ye bagli olan hersey bozuldu (iphone da dahil) bilgisayar da bozuldu ve şu an harddiskteki verilere erişemiyorum :(
    Birkac yere gösterdim Mecidiyekoyde falan, zaten sata'ya falan baglayınca dıt dıt diye ses çıkarıyor disk hiç dönmüyor, yani donanımsal olarak da calismiyor, dediler ki başının değişmesi gerekiyormuş sonra verileri kurtarabilirlermiş %90 dediler ama bilemiyorum.
    500TL de fiyat verdiler 500gb harddisk bu...
    Tavsiye alabilir miyim? Siz ne önerirsiniz? Bu fiyat normal mi? Bildiginiz yardımcı olabilecek birileri var mı? Harddiskimdeki çoğu şeyin yedeğini almıştım ama iphone backupları vardı en cok ona uzuluyorum acikcasi...

Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum...

• bence o hardiski aynisini bul icini sök ve onun icinde ki hardis karini degisdir aynisindan bul ama ikinci elde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oyle sorun var hardisk bozuldu ama masa ustu pc istanbulda duruyor ben baska yerde yim eyer data usb baglantisiyla kutlara bilirsem iyi ama olmassa hardiskin ana karini degistircem bilgileri ozaman aka bilirim

• yapabilir miyim acaba?
  • Çalışırken diskten ses gelmesinin sebebi diskin okuyucu kafalarının zarar gördüğü anlamına gelir. Bence içerisindeki veriler senin için önemli ise hiç dokunma veri kurtarma firmaları ile bir konuş. Kart arızası vs. olsaydı kendin halledebilirdin ama bence disk kapağını açıp müdahale yapmayın
  • hocam "calisirken" derken? Sanırım harddisk hiç calismiyor, taktığımda donanım hatası veriyor dediler, dıt dıt diye sürekli olarak uyarı seklinde kısık bir ikaz sesi geliyor sadece onun haricinde hicbirsey yok, bu çalıştığı ama okuyucunun okumadığı anlamına mı gelir yoksa kartın arızalı olduğu anlamına mı gelir? Bir de kısa devre sonucunda oldu bu olay?

Bir sorum da 500tl iyi bir fiyat mıdır idi?
  • bosuna 500tl verme arkadasindedigi bibi oce bir goster bakalim neresi bozukmus ona ore bir sey alirsin

• yavuzsultanselm kullanıcısına yanıt
    Diskten gelen ses malesef diskin tamamen bozulduğunu gösterir. Sorun kartta değil mekanik bir sorun var. Fiyatlarla ilgili çok fazla bilgim yok. Ama genellikle fiyatların 200-300$dan başladığını duymuştum.
  • yavuzsultanselm kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. 500 TL diyenler pek gerçekçi fiyat vermemişler. Ben bu işi gerçekten yaparım diyenler. 500 tl ye bu işi yapmazlar. 500 tl başlangıç fiyatıdır. Mesela bir restaurant reklam yapsın ; çorbamız çok güzel ve porsiyonu 5 tl. Emin olun bu restauranttan 5 tl hesap ödeyerek çıkamazsınız. 5 tl başlangıç fiyatıdır. Bu yazdığım firma reklam amaçlı falan değildir. dosya kurtarma hizmetleri var. Web adresleri :www.dosyakurtarma.com ; orada Eymen Bey var. Onunla görüşebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için. Telefon numarası da 0 532 604 35 84

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.