Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Son 1-2 gündür çok ısındığındanmı nedendir bilemem ama Hem işletim sisteminin yüklü olduğu hard disk(Samsung 160gb),hem de depolama için kullandıgım hard disk(Samsung 1 Tb) çok yavaş ve arada bir görmüyor sata ları çıkarıp takınca düzelir gibi oluyor ama sorun geçmedi hala.Ve işletim sistemi açılırken de çok sorun çıkarıyor(Siyah ekranda kilitli kalma,açılır açılmaz masaüstünün kitlenmesi,bir işlem yaparken kilitlenip 4-5 dk sonra gelmesi).İşletim sistemim Win7.Neden olabilir? Teşekkürler.

Not: HDD'ler SATA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordraziel -- 1 Mayıs 2024; 18:39:54 >

• Acil cevap lazım arkadaşlar.Özellikle HDD yeniden başlatma gibi bi durumda SATA kablosunu takıp çıkamadan görmüyor ve görse bile Boot ekranında takılı kalıyor lütfen yardım edin !
  • [GÜNCEL]

Devam eden sorunlar:

- Boot ekranında takılma.
    - HDD üzerinde çalışırken donma sorunu.
  • Format atmayı denedinizmi ? Donmalar kaç saniye sürüyo ?
  • 1-2 kere format attım sorun aynı HDD biçimlendirdim sorun aynı.Donmalar 1-2 sn arası gelip geçici
  • İşletim sistemi yüklü olan HDD WD500gb
    Yedek HDD Samsung 103UJ 1tb

Silinebilir

Silinebilir
  • Selamlar.Uzun süredir foruma ve soruma cevap hala gelmemiş.Tahmini çözümüm güç kaynağı yetersiz ve bu yüzden sorun çıkıyor.(350w)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Silinebilir.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung diskin biraz yavaş geldi gözüme; her iki diskin için hdtune programında "health" kısmından ss alıp koyar mısın buraya?
  • Resimler böyle;

Silinebilir

Silinebilir

Silinebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.