Şimdi Ara

harddiskin yarısı gıttı bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben cafe sahıbıyım gecen gun makınadan norton ghostla yenı kurulum yapayım dedım elımde 2 tane 250 lık hardisk var bı hata oldu mavı ekran verdı bende formatladım c d surucusunu bırlestıreyım dedım
    bı garıplık oldu sımdı 250 gb lık harddısk 32 gb oldu gerıye kalan bolumu bır turlu bulamadım.
    surucu bırlestırme ekranına gırdıgımde bıle gorunmuyor.
    hatta partition magic kullandım onda bıle gozukmuyor ..
    bu konuda bılgısı olan varsa baana acıl yardım lazım lutfenn ????

• ghost değilde normal format işlemini kurarken disk bölme işleminde tekrar yaparak diskini geri kazana bilirsin cafen nerde senin bende cafe sahibiyim
    kolay gelsin meslektaşım
  • Bilgisayarım sağ tık yönet/ disk yönetimi. sağ köşede açılacak bölümde diskinizin geri kalanını ayrılmamış alan olarak görürsiniz. Ayrılmamış alana sağ tıklayarak biçimlendirirseniz saorun kalmaz..
  • yok onuda denedım ekranda sadece 32 gb c surucusu gorunuyor sılıyorum surucuyu bıcımlendır dıyorum gene gostermıyor kafayı yıyeceem yaa:(
    bu arada ıstanbulda galaksı ınternet cafdeyım::)
  • yonetimde ssadece c surucusu 31 kusur gb gosterıyor baska surucu gostermıyor baska bısıler var anlayamadıgım ne yapmam gerektıgını artık bılmıyorum aklıma gelen herseyı denedım boyle bısı nasıl olabılır anlamıyorum
    250 gb lık bı harddısk nasıl 32 gbg ye duser yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyonneron -- 7 Aralık 2007; 10:48:54 >
  • Bu fotoğraftaki gibi ayrılmamış alanın gözükmesi lazım..

• ıste bende gorunen resım de bu
    ne format ekranında ne de burada gorunmuyor
    250 gb lık harddısk nasıl becerdım bılmıyorum ama ghost yada ımage alırken bu hale geldı :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu bilen biirisi bu konu hakkında ???
  • kafayı yiyeceem yaa
    hala benim hardisskler 32 gb gorunuyor ne kur ekranından nede baska bı yerden duzeltebıldım
    yardım edecek bırısını arıyorum
    imdaaat dıyorum artık :(:(:(
  • bios ekranında tam gözüküyorsa ki öyledir hiren's boot cd deki disk partition program larını kullanmanı öneririm..ranish partition programs çok başarılı ama verilerine elveda demen gerekir
    http://www.9down.com/down.php?site=2&file=9Down.COM__Hirens.BootCD.9.3.rar cd ye boot olarak yazman gerektiğini biliyorsundur direkt cd ye atma
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

bios ekranında tam gözüküyorsa ki öyledir hiren's boot cd deki disk partition program larını kullanmanı öneririm..ranish partition programs çok başarılı ama verilerine elveda demen gerekir
    http://www.9down.com/down.php?site=2&file=9Down.COM__Hirens.BootCD.9.3.rar cd ye boot olarak yazman gerektiğini biliyorsundur direkt cd ye atma

dostum bırde bunu nasıl kullanacagımı bı anlatsan cennetın kapılarını acarsın :)
    cok karısık ve yabancı dılde yanı benım ıcın zok zoor :(

• senin istedigin de ßiraz zor

izmirdeysen yardımcı oLurum...

format atarken ßöLüm oLuşturma kısmına yanLış rakamLar girmiş oLaßiLirsin...
  • Arkadaşım aynı sorun bendede oldu aynı hataları bende aldım 80 gb hdd nin sadece 30 uzu görünüordu yani c bölümüm görünüordu d komple yoktu içinde tıka basa veri vardı hepsini kaybettim ve bu olaydan sonra hdd baya zorlandı ama şuan düzeldi.Bende elimden gelen herşeyi denemiştim en son çağreyi teknik servise götürmekte buldum sanada öneririm bir teknik servise git,2 dakkada hallediyorlar
  • yok izmirde degilim istanbuldayım msn :napolyon_neron@hotmail.com
    bana ulasabilirsen gorusuruz yada galaksicafe34@hotail.com
    olay teknik servise gitmek degil busorunu cozmek ben kafayı taktım buna ogrenmek zorundayım :P
  • Böle Bir Sorun İLe KArşılaştıysan Arkadaşım Bios Tada Senin Sürücü Boyutun 32 Gb Olarak Gözükecektir Şimdi Yapman Gerekenler Şunlar Ne Bir Yeni Format Atmana Gerek VAr Nede Bir Başka İletim Sistemi Kourmana Ben YAzıyorum Şimdi Sırasıyla Dene KEsin Olucaktır.

Bilgisayarma Sağ Tıklayarak Yönet Diyeceksin Oradan Disk Yönetimine Tıkladıktan Sonra Sana 32 Gb Lik Disk Boyutunu Gösteren Ekran Gelecektir O Ekran KArşındayken Pencerenin Sol Üst Köşesinde Doys Sekmesine Tıklayarak Seçenekler Diyeceksin Sana Seçenekler penceresinde Disk Temizleme Sekemsi Gelecek Ve Orda Asıl Disk Boyutun VAr Diski Temizle Dedikten Sonra Sana Asıl Disk Boyutun Gelecek Gelen Disk Byutu Disk Yönetimine Yerleşektir Fakat NTFS Veya FAT32 Formsatında Olmayacaktır. Sen O GElen Boş Alana Sağ tıklayarak Boş Alanı MAntıksal Sürücü Olarak NTFS Veya FAT32 Olarak Kendin Formatlayacaksın Ve Boyutu Belirlersin Daha Sonra Geriye Kalan Tek Şey Bu MAntıksal Sürücüye İsimi Vermekte Sürücünün Üzerine Sağ Tıklayı eni Ad Ver Dedikten Sonra D,E,F,G, nEYSE aRTIK sANA kalmış Bir Şey Bir İsim Vererek Yoluna Devam Edeceksin Bu Kadar Hepsi Yardımcı Olacağını Düşünüyorum Umarım BAşararısın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.