Öncelikle hayirli bayramlar .Arkadaslar finepass marka fsr-2000dr model 80 gb hdd li receiverim var .Hdd yi tamamen doldurdum görüntüyü pc ye atmak istedim hdd yi söküp pc ye taktim.Ama xp de hdd yi göremiyorum.Usb gibi bir baglanti yok maalesef receiverde ne yapabilirim fikri olan varsa sevinirim .
Sanırım cihazın yukardaki resimde olan galiba.. HDD'deki görüntüyü pc'ya aktarman için birkaç yol var. Birincisi, cihazın arkasında usb çıkışından, eğer usb çıkışı yok ise, ikinci yol HDD söküp pc'ye takaraktan fakat burada önemli olan HDD'yi takarken HDD'nin arkasındaki küçük şönt parçasını doğru yere takmak, veya sökmek lazım. PC de olan HDD master olduğu için büyük bir ihtimal o parçayı sökerek denemen lazım, belki o zaman pc'ye taktığın HDD'yi görür. Birde HDD tanıtma işi halloldu fakat görüntü yok ise, receiver görüntüyü HDD'ye değişik bir formatta kayıt etmiş demektir. o zaman yapılacak birşey yok
Evet dostum ben bir keresinde Hardiskim 2 bölümdü(c-D) D ye format attim fakat.sistemi açtigimda d yoktu.Yani harddiskin yaklasik 20GB ti yoktu.Ayar mayar yapmayi denedim ama yok.bulamadim.Ama baktim ki biri fat biri NTFS seklinde formatli bir arastima yaptim.FAT,NTFS i görmüyormus tekrar dogru sekilde format attim sorun çözüldü.Belki senin sorunuda bu sekilde olabilir.Tabi Arkadasin anlattigida çok mantikli eger master ayarlari yanlis yapilmissa onda da görmezz.Eger benim anlattigim gibiyse isin biraz zor HDD format atman gerek ozaman tabi gider kayitlarin baska çarende yok.
sagolun arkadaşlar anlattıgınız yöntemleri deneyip sonucu buraya aktaracagım ama 1 hafta sonra tabi