Şimdi Ara

digiturk usb belleğe kayıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usb flash bellege kayıt yapabilen var mı acaba ? müşteri hizmetlerine sordum 40 gb üstü belleklere olur diyorlar ama elimde denemek için büyük kapasiteli flash bellek yok. olan var mı deneyen var mı yoksa illaki harici hdd mi bağlamamız gerekiyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 17 Mart 2016; 15:21:16 >

• taktığınız belleği cihazdan formatlamanız gerekiyor. kapasite farketmez hem 8gb ile hem de halen 320gb hdd ile kayıt yapabiliyorum. sadece yazma/okuma hızı yeterli olsun.
  • necooti N kullanıcısına yanıt
    8 gb belleği takınca görmüyor hocam harici hdd takın diyor hangi adımları izlemeliyim yardımcı olur musun teşekkürler..
  • Bir önceki aboneliğimde verilen DT5103 kutuda Toshiba 16gb usb2.0 ile sorunsuz kayıt yapıyordum.
    Şu anda Next NX2014 kutuda da 32gb toshiba usb 3.0 ile sorunsuz kayıt yapıyorum. EPG den kayıt listesi oluşturabiliyorum. Canlı yayını dondurup devam ettirebiliyorum, digiturkdilediğinyerde sitesinden uzaktan kayıt emri bile verebiliyorum (-ki bu sadece PLUS kutularda olan bir özellik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

8 gb belleği takınca görmüyor hocam harici hdd takın diyor hangi adımları izlemeliyim yardımcı olur musun teşekkürler..

usb belleği bağladıktan sonra kumandadan menude yer alan kayıt ve bellek ayarlarına girin oradan belleği formatlayın(burada bellek içerisinde ne varsa silinir) . cihaz belleği kullanabilmek için formatlayıp mount edecektir otomatik olarak. sonrasında başka bir şey yapmanıza gerek yok. ancak yayını kaydeder pcde ya da başka bi yerde izlerim diye düşünüyorsanız uyarayım sizi; yapılan kayıtlar şifrelidir dt cihazından başka cihazda oynatılamaz.
  • necooti N kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar az önce 64 gb sandisk usb slim fit 3.0 aldım taktım cihaz hala HDD istiyor :( sebebi nedir acaba ?
  • Selam Digitürk kaydetmek için flaş bellek işini nasıl cozdunuz, ben takıyorum ama olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.