Şimdi Ara

Sata HDD Kamera Kayıt Cihazı için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gg den uygun yollu güvenlik kamerası sistemi aldım fakat içinde HDD yokmuş. SATA3 Girişli HDD kullanmanız lazım demiş. Sata harddisklere bakıyorum 2.5 inch, 3.5 inch gibi çeşitleri var. Ben hangileri ile ilgilenmeliyim sizce.

320GB HDD bana yeterli olur, satmak isteyen arkadaş varsa görüşelim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece video kaydı yapacak
    performansmış yok rpm degeri sukadarmıs hiç farketmez
    sata 3 alsan dahi sata 2 modunda çalısır.
    zaten gerekte yok video kaydından baska bişey yapmaz

sata 2 yada 3 farketmez
    sorunsuz HDD olması yeterlidir
  • okuzucu kullanıcısına yanıt
    Slm.
    Geçen ay evime hırsız girdi.
    Bu nedenle kameralar ile ilgileniyorum.
    Hangi modeli kaça aldınız?
    Ben kapımın önünü çeksin. Hemen girişteki modemime Wifi ile bağlansın ve hareket olduğunda webdeki bir adrese kayıjt yapsın istiyorum. Çünkü hırsız girip kamera ve hdd'yi de götürürse bir anlamı kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor.com dan 280TL gibi bir rakama 2 kamera, dvr kayıt cihazı, kumanda, mouse, kablolar vs. hazır sistem aldım. Ayrıca yine aynı rakamlara alarm sistemi aldım. World ile 50 puan verince toplam 500 e falan maloldu, 50 lirayada şimdilik işimi görecek 250 gb sata3 hdd aldım. Kayıt cihazının içindeki kablolar sata3 e göre ayarlanmış, kablo uydurmakla falan uğraşmayayım dedim.

Benim mantığım;

Kameraları internetten izleyebiliyorum, hatta cep telefonundan bile bağlanıyorum ( henüz o iş için vaktim olmadı gerçi ),

-Hırsız girerse alam çalacak,
    -Alarm sistemi cep telefonumu arayacak,
    -İnternetten kameralara bağlanıp, kontrol edeceğim..
    -Belki o anki görüntüyü internetten izlediğim yerde kayıt etme imkanım olacak. ( henüz denemedim, olurmu bilmiyorum, satıcı ile görüşüp sorabilirsiniz )
    -Kapı üzerinde büyük, ışıklı siren ve kapıyı gözetleyen gece görüşlü kamera olunca hırsızın o yere girmeye çalışma ihtimali düşük olacaktır.

Ben sistemi iş yerime kurdum. Normalde alam devreye girince alarmı bağlayan firmanın haber merkezini arar, orada polisi/jandarmayı bilgilendirir. Yıllık 100usd aidatı vardır. birkaç sene sonra o aidatı kimse vermez, alam çalar durur.. Ayrıca firmalar en basit alarm sistemine 550-600 TL fiyat istiyor, ayrıca montaj, kablo parası vs. isteyeceklerdi..

Sadece kamera ile hırsızı tespit etmekde işe yaramıyor. Arkadaşın biisikleti tamda kameranın önünde çalındı, hırsızın yüzü açıkca görünüyor ama sonuç çıkmadı.
    İş yerindeki komşuma hırsız girdi, başka dükkanın kamerası kayıt etmiş, plakası olmayan beyaz panelvan..!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki kayıt cihazı tek monitör?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.