Arkadaşlar eski bir LAPTOP güç devresi yandığı için açılamıyor. Tamire gittim kart ve güç devresi yanmış. vs. Cok para istediler bende hardiski çıkarıp başka bir bilgisayara kopyalamak ve bilgilerimi almak istiyorum. (Laptop a para yatırılmayacak kadar eskidi yani hurdaya çıkacak)
Harici hardisk i okumak için özel kablo bağlantı aparatı aldım USB den bağladım ancak HD yi gördüğü halde içindeki bilgilere ulaşamıyorum. Bu konuda bir program varmı? HD çalışıyor ancak içini göremiyorum. Ne yapmam gerek???
Şimdiden teşkürler yardımlar için.
eger laptopta win 98 gibi bir işletim sistemi varsa içerisindeki dosyaları görememe gibi sorunlar olabilir bu hddnin formatıyla alakalıdır o formatı okuyabilen bir işletim sistemli pc bulup ona takmanız konusunda bir öneride bulunabilirim
Teşekkürler cevabınız için.
XP sitemi yüklü ve USB yi bağladığım makinada XP Normalde HD yi bir flash disk veya harici HD olarak görmesi lazım ama birtürlü okutamadım
Selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: KASKAR
Arkadaşlar eski bir LAPTOP güç devresi yandığı için açılamıyor. Tamire gittim kart ve güç devresi yanmış. vs. Cok para istediler bende hardiski çıkarıp başka bir bilgisayara kopyalamak ve bilgilerimi almak istiyorum. (Laptop a para yatırılmayacak kadar eskidi yani hurdaya çıkacak)
Harici hardisk i okumak için özel kablo bağlantı aparatı aldım USB den bağladım ancak HD yi gördüğü halde içindeki bilgilere ulaşamıyorum. Bu konuda bir program varmı? HD çalışıyor ancak içini göremiyorum. Ne yapmam gerek???
Şimdiden teşkürler yardımlar için.
Hdd gördüğünden eminmisin? Eğer XP Hdd tanıyorsa Başlat --> Çalıştıra --> diskmgmt.msc yazarak disk yönetimini aç. Sonra seni daha iyi yönlendirmemiz için disk yönetiminin bir resmini çekip foruma ekle. Yada ayrıntılı bir şekilde bizleri bilgilendir.........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme