Şimdi Ara

HARDİSKİM 1.5 METREDEN DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HARDİSKİMİ BİR DOLABA KOYMUŞTUM,BABAM BİR ŞEY ALCAKKEN YERE DÜŞTÜ GÜT DİYE GİTTİ!

SORUN OLURMU?
    SORUN OLURSA NE YAPMALIYIM?

• Hard diskler hassas aletlerdir.Ben taşınabilir hard diskimi 3-4 defa düşürdüm.Hala tıkır tıkır çalışıyor.Fakat bu da bir defa düşünce bozulmayacağı anlamına gelmez.Hard diskin düşmemesi için dikkatli olmak lazım.Ayrıca hard disk çalışıyorken havaya kaldırmamak,oynatmamak gerekiyor.(İçindeki mekanik sistem bozulabilir.).Önemli verilerinizi her zaman yedekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

Hard diskler hassas aletlerdir.Ben taşınabilir hard diskimi 3-4 defa düşürdüm.Hala tıkır tıkır çalışıyor.Fakat bu da bir defa düşünce bozulmayacağı anlamına gelmez.Hard diskin düşmemesi için dikkatli olmak lazım.Ayrıca hard disk çalışıyorken havaya kaldırmamak,oynatmamak gerekiyor.(İçindeki mekanik sistem bozulabilir.).Önemli verilerinizi her zaman yedekleyin.

çalışmazsa nasıl içindekileri alıcam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_leopart

quote:

Hard diskler hassas aletlerdir.Ben taşınabilir hard diskimi 3-4 defa düşürdüm.Hala tıkır tıkır çalışıyor.Fakat bu da bir defa düşünce bozulmayacağı anlamına gelmez.Hard diskin düşmemesi için dikkatli olmak lazım.Ayrıca hard disk çalışıyorken havaya kaldırmamak,oynatmamak gerekiyor.(İçindeki mekanik sistem bozulabilir.).Önemli verilerinizi her zaman yedekleyin.

Eğer çalışmazsa garantisi geçerliliğini sürdürüyorsa aldığınız firmaya götürün.İçindeki verilerin kurtarılması adına sizinle ilgilenirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black_leopart

quote:

Eğer çalışmazsa garantisi geçerliliğini sürdürüyorsa aldığınız firmaya götürün.İçindeki verilerin kurtarılması adına sizinle ilgilenirler.

2008 den kalma!garantisi yok herhalde?ne yapıyım?

• 1 bardak soğuk su iç
  • bir fatiha oku peşin peşin sonrada açmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

1 bardak soğuk su iç

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

1 bardak soğuk su iç

aynı haltı bende yedim bakalım araştırmaya devam ama gitmemeli veriler elden vallaha yakarım o hard diski...sonra soğuk suyu içerim napalım
  • Hardisk düşünce çalışmazsa yere koyup fırıldak gibi dönderin diyorlar.
    Bir ihtimal kısa süreli çalışırmış.
  • Anladıgım kadarıyla, Hard Diskinin içinde değerli bilgiler var kurtarmak istiyorsun,
    Kasanın içinde bırakıp dolaba kaldırman ilginç.
    o hard diskin dolapta ne işi var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omletster -- 6 Aralık 2011; 23:08:24 >
  • Çalışmama ihtimali yüksek. Eğer çalışmazsa üzerine bir bardak soğuk su iç derim. Çok çok önemliyse içindekiler data firmasına baya bi ücret bayılman gerekecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.