Şimdi Ara

Hardline ürünleri %10 direk indirim + %5 havale indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben daha önce HardLine'ın bi protein tozunun çikolatalısını aldım arkadaştan. Yarısına kadar zorla içmiş, kalan yarısını çöpe atacaktı, 10 lira verip aldım ben Fakat benim de bitirene kadar canım çıktı. Sütle içince bi nebze güzel oluyordu ama süt bende şişkinlik yaptığı için suyla içiyordum. O da çekilmez yapıyordu. O ürün Whey 3 Matrix değildi ama bir daha HardLine'dan çikolatalı bi şey almaya tövbeliyiz arkadaşım da ben de.

Ben şu an Optimum Nutrition Gold Standart Whey kullanıyorum. Çilekli. Harika bi tadı var. Çikolatalı şeyler protein tozlarında kötü oluyor. Tabii tercih ve zevk meselesi ama inanın kime içirdiysem iğrenç demişti o ilk protein tozunu.
  • Ben de dün optimum whey aldım. Çikolatadan nefret eden biri olarak muzlusu çok iyi . Gold standart + 300gr kreatin 211tl havale ile. + shaker hediye olarak iyi fiyata almışmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Yahu ben bu hardlinenın ürünlerini hayvanlarıma dahi vermem tavsiyede etmiyorum iğrenç tadı var faydasıda yok.

Hocam cahilliğinizi bu şekilde belli etmeseydiniz keşke. Düşünen ve ya kullanan arkadaşlara haksızlık etmişsiniz. Neyse ben düzeltme yapayım arkadaş boş konuşuyor düşünen veya alan arkadaşların bilgisi olsun..

Bırak bu işleri kullandıkki biliyoruz üretildigi yer evimin yakınında 10 dk mesafedeydi nasıl üretildigini nasıl şartlarda üre4ildigini benden iyimi biliceksin.
    Ayrıca spor salonumun sahibi bu hardline sahibinin en yakın arkadaşlarından biri ve bana şunu söylerdi arkadaşımın sahibi olduğu marka ama kessinlikle tavsiye etmiyorum iyi değil diyordu istetsen buyur gel kendisiyle tanıştırayım seni bay bilmiş bey.Nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Progainer aldim muzlu.cikolatalisi icilmiyodu insallah bu iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gün içinde sürekli fiyat artıran firmadan alışveriş yapmak istemem. Piyasaya göre daha ucuz kalsa da istemem. Bir saat bile olmadan fiyat artıran fırsatçılardan bir cacık olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırsat bitmedi faydalanmak isteyenler olur admin , fırsatı biten fırsatlara atmışsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.