Şimdi Ara

HARDRİVAL-GAMİNG DOTA 2 TAKIMINA OYUNCU ARIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yine merhaba . Bu yazdiklarim benimle hicbir ilgisi yoktur tamamen birhttp://www.hardrival-gaming.com duyurusudur . Kurulusu , maddelere uyan arkadaslara daha ayrintili bir sekilde ozelden anlaticagim . Oncelikle bu kurulus dota 2 takimi kuruyor . O yuzden bu mesaji yaziyorum . 2 adet yer kaldi ve bu yerler de "offlaner" ve "support" . Oncelikle kendine guvenen arkadaslari ariyoruz .

1. Online suresi fazla , genellikle online olan .
    2. En az 4.4k-4.5k MMR li offlaner ve en az 4.1k-4.2k MMR li support ariyoruz.
    3. Sadece MMR la olcmuyoruz 4k MMR da yuzlerce noob player var . Bu yuzden suana en az 2500 saat dota 2 deneyimi olmus olmasi lazim . Steam profilinden bakicaz .
    5. Dotabufftan profilinize bakilicaktir . Bu yuzden win ile lose arasinda en az 90 mac fark olmalidir ve win sayisi onde olmalidir . Bu da bir sarttir
    5. Ayrica bu arkadasin daha onceden competitive match olarak deneyimi olmasi lazimdir . Ametor turnuvalara katilmislik olmasi iyi olur.
    6. Rollerinde her turlu hero'yu oynamalrida onemlidir .
    7. En cok oynanan herolarda supportsani support , offlaneseniz offlane herolari olmasi iyi olur .
    8. Dota 2 yi tum ayrintisina kadar bilen , patchleri takip eden ve matchlari da takip eden oyuncular ariyoruz
    9. Ve en onemli olarak saygili bir insan olmasini istiyoruz.

Eger ki aradigimiz ozelliklere uygunsaniz ve kendinizi artik bir takima girmeye layik goruyorsaniz buyrun buraya yorum atin . Bakin biz profesyonel oyuncular ariyoruz siradan oyuncular degil . Lutfen ciddi bir sekilde cevap yazalim arkadaslar . Herkese iyi ramazanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 8 Temmuz 2014; 16:58:03 >

• Hepsine uyuyorum da bir şey kafama takıldı: Bize ne katkısı var? ( Bu soru agresiflik içermez, merak içerir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 8 Temmuz 2014; 19:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Hepsine uyuyorum da bir şey kafama takıldı: Bize ne katkısı var? ( Bu soru agresiflik içermez, merak içerir. )
    Yani starledder amateur turnuvalarına katılıp başarılı olucaksın takımınla ve adını turkıyeye duyurucaksın bu sayede . Sadece starledder la değil diğer amateur turnuvalara da katılıcaksınız . Artık pub gameden sıkıldıysan ve ciddi bir dotacıysan bana mesaj at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 8 Temmuz 2014; 16:30:18 >
  • şu maddeleri tekrar oku ve millet nasıl ciddi cevap yazsın düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdem97

Yani starledder ametour turnuvalarına katılıp başarılı olucaksın takımınla ve adını turkıyeye duyurucaksın bu sayede . Sadece starledder la değil diğer ametour turnuvalara da katılıcaksınız . Artık pub gameden sıkıldıysan ve ciddi bir dotacıysan bana mesaj at.

Tam olarak emin değilim ancak bir bilgilendirme için müsait olduğumda özel mesaj atacağım. Saygılar, kolay gelsin.
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    anlamadım ? Ne sorunu var maddelerin
  • quote:

Böyle biri bulursan bizede haber ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    ALINIK - DOTA 2 LOBİ BOOST
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Böyle biri bulursan bizede haber ver

Alıntıları Göster
    3 kişi buldum çoktan ;)) O yüzden son 2 kişi diyorum ya yazı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 8 Temmuz 2014; 14:33:26 >
  • quote:

Maddelerde bak diyerek kastettiği bu kadar detaylı yazmaya çalışıp, bu kadar yüzeysel maddeler nasıl yazmayı başardığınız olabilir.
    1-Online süresinin fazla olmasının bir yararı yok. Çağırdığınızda Geliyorsa Sizin için yeterlidir. Takımın train atmadığı vakitlerde online olmasının ne faydası var?
    2-Rakamsal bir aralık verip ardından online süresine bakacağız 2500 saat üzeri olacak gibi şaçma bir ekleme yapmışsınız, keşke 200 lvl üstü olacak gibi bir saçmalık daha ekleyip combo yapsaydınız. Kişinin w3de ne kadar süre oynadığı veya tek hesap değil birden fazla hesap ile oynamış olma ihtimallerini düşünmeden direk 2500 saat demek gereksiz...
    3-2500 saat kuralı üzerinden gidersek, 45dk ortalama belirtirsek 3333 maç eder. 1711 win - 1621 lose civari bir rakam elde ediyorsun ki %51.3 gibi bir win rate ediyor. şart olarak %51 win rate mi istiyorsunuz?
    4-Support oyuncusunun en çok oynadığı hero support olabilir, fakat pub düzeninde offlane rolüne yer yok iken en çok oynadığı hero offlane ise o oyuncudan hayır gelmez. 3333 maç boyunca pub metasında yeri olmayan bir bölgeye pick yapıp o şekilde oynayan oyuncu faydadan çok zarar getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Maddelerde bak diyerek kastettiği bu kadar detaylı yazmaya çalışıp, bu kadar yüzeysel maddeler nasıl yazmayı başardığınız olabilir.
    1-Online süresinin fazla olmasının bir yararı yok. Çağırdığınızda Geliyorsa Sizin için yeterlidir. Takımın train atmadığı vakitlerde online olmasının ne faydası var?
    2-Rakamsal bir aralık verip ardından online süresine bakacağız 2500 saat üzeri olacak gibi şaçma bir ekleme yapmışsınız, keşke 200 lvl üstü olacak gibi bir saçmalık daha ekleyip combo yapsaydınız. Kişinin w3de ne kadar süre oynadığı veya tek hesap değil birden fazla hesap ile oynamış olma ihtimallerini düşünmeden direk 2500 saat demek gereksiz...
    3-2500 saat kuralı üzerinden gidersek, 45dk ortalama belirtirsek 3333 maç eder. 1711 win - 1621 lose civari bir rakam elde ediyorsun ki %51.3 gibi bir win rate ediyor. şart olarak %51 win rate mi istiyorsunuz?
    4-Support oyuncusunun en çok oynadığı hero support olabilir, fakat pub düzeninde offlane rolüne yer yok iken en çok oynadığı hero offlane ise o oyuncudan hayır gelmez. 3333 maç boyunca pub metasında yeri olmayan bir bölgeye pick yapıp o şekilde oynayan oyuncu faydadan çok zarar getirir.

Alıntıları Göster
    Peki haklısınız . Siz bu ozelliklere uyuyor musunuz peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 8 Temmuz 2014; 14:46:32 >

• quote:

Peki haklısınız . Siz bu ozelliklere uyuyor musunuz peki ?

Alıntıları Göster
    oyunu açık bırakıp afk kalırsan yani oynamasan ana menu de beklesende saate ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rektangular

oyunu açık bırakıp afk kalırsan yani oynamasan ana menu de beklesende saate ekliyor.

Alıntıları Göster
    Maddeleri okuyunca bi an navıye başvuruyoruz sandım
  • quote:

Yani starledder ametour turnuvalarına katılıp başarılı olucaksın takımınla ve adını turkıyeye duyurucaksın bu sayede . Sadece starledder la değil diğer ametour turnuvalara da katılıcaksınız . Artık pub gameden sıkıldıysan ve ciddi bir dotacıysan bana mesaj at.

Konuyu baltalamak vs değil niyetim ama.. ametour nedir ? amatör bari yaz. Sponsor da ayarladınız mı,okul harçlıklarınızlamı gireceksiniz turnuvalara.

Pub game devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_HANN -- 8 Temmuz 2014; 16:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jupiter517

Maddeleri okuyunca bi an navıye başvuruyoruz sandım

Alıntıları Göster
    Çok ciddi bir team kurmayı düşünüyorsanız alacağınız kişinin maçlarını indirip özetlerini izleyin.

En azından kişinin oynama tarzı, buildleri, sabrını vs. görebilirsiniz

Bu sizin yazdığınız maddelerden daha fazla yararlı olacağı kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_HANN

quote:

Konuyu baltalamak vs değil niyetim ama.. ametour nedir ? amatör bari yaz. Sponsor da ayarladınız mı,okul harçlıklarınızlamı gireceksiniz turnuvalara.

Kardeşim gözünü aç düzgünce oku ! Başta belirttigim gibi benimle hiçbir ilgisi yok . Bu bir e-sport kuruluşunun duyurusudur ve bende bu maddelere uyan arkadaşlara özelde daha ayrıntılı bir şekilde açıklıycam . Baltalamak gibi olmasın demişsinde başka ne gibi oldu ?

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim gözünü aç düzgünce oku ! Başta belirttigim gibi benimle hiçbir ilgisi yok . Bu bir e-sport kuruluşunun duyurusudur ve bende bu maddelere uyan arkadaşlara özelde daha ayrıntılı bir şekilde açıklıycam . Baltalamak gibi olmasın demişsinde başka ne gibi oldu ?

Alıntıları Göster
    Şu e-sport kuruluşu dediğin yerin bi link'i falan varmı atarmısın bana özelden cok merak ettim açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

Çok ciddi bir team kurmayı düşünüyorsanız alacağınız kişinin maçlarını indirip özetlerini izleyin.

haklısın zaten lobilerde be alıstırmalarda kendisini deniycez :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

haklısın zaten lobilerde be alıstırmalarda kendisini deniycez :)

Alıntıları Göster
    Bu seviyede tanıdığım bir EG.Mason var.Ama takıma katıldı artık tüh,yazık olmuş.

• quote:

quote:

ametour yerine amateur şeklinde doğrusunu yazsa gene sıkıntı yok tur şirketi ismi gibi ametour garip duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

quote:

ametour yerine amateur şeklinde doğrusunu yazsa gene sıkıntı yok tur şirketi ismi gibi ametour garip duruyor...

Düzelttim kardesim :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.