Şimdi Ara

Hardstyle benim tutkum (Resim video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013'te ilk hardstyle müziğini dinlemeye başladığımdan beri bu müzik benim tutkum olmuştur hatta bilgisayar oyunlarını bile bir kenara bırakıp hardstyle dinlerken sokkakta yürüyüş yapmaya başladım ve fitnessa yazılmamda bu müzik sayesinde oldu yani bu müzik benim hayatımı değiştirdi ve ilk defa hayatımda yurt dışı festivalleri ile tanışmam böyle oldu ilk Defqon 1 festivaline gittim ve gerisi geldi Q-Base Qlimax Qapital gibi.Hardstyle dinleyenleri bir araya toplamak için grup bile kurdum insanlara yardım etmekti amacım halen öyle aynı zamanda Türkiyeden gittiğimi herseferinde belli etmek için türk bayrağı yanımda bulunur.2 hafta önce 2 festivale birden gittim biri The Qontinent diğeri Decibel outdoor festivali bu festivallerde Brennan heart imaginery parçası ile beni benden aldı hatta her dinlediğimde duygulanırım bu yüzden brennan heart ile tanışmak istiyordum ve bunu elde ettim aynı zamanda onla konuşma fırsatıda buldum benim ne kadar tutkulu bir hardstyle fanı olduğumu gördüğünü söyledi ve bana bir sonraki festivalde bayrak hediye etti kendisine çok teşekkür ettim.
    14 Ekimde IM HARDSTYLE etkinliğine gidiyorum Qlimax Harbass varken onları birkenara attım..
    Burdada herkesle beni çektiği videoyu yayınladığı bölüm
    https://www.facebook.com/video.php?v=1029520287072347&set=vb.106396329384752&type=2&theater

Digital punk'ta benim performansımı beğenip oda bana bayrak attı

Hardstyle bizim için sadece bir müzik türü değil
    O bir yaşam tarzı.

Sırf brennan heartın bana attığı bayrağı yakalmak için festivalden atılıyordum az kalsın çünkü sahne önüne düşünce bende atladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 22 Ağustos 2015; 2:42:40 >

• Forumda Hardstyle müziğe fazla merakı olan yok. Birlikte konuşacak bir konu olmalı..

Ben de çok severim senin olay bambaşkaymış hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Forumda Hardstyle müziğe fazla merakı olan yok. Birlikte konuşacak bir konu olmalı..

Ben de çok severim senin olay bambaşkaymış hocam.

Aynen benim olay bambaşka bakış açım bu türe ben aşırı seviyorum aynı yurt dışındaki fanatikler gibi güncel takipediyorum türkiyede benim gibi takip eden arkadaşlarımda mevcut zaten onlarla iletişim halindeyim.Burdada sizlere bilmediğiniz parçaları felan yollarım yada gittiğim konserlerden görüntüler onun dışında electro house dinlersem arada onlar hakkında konuşabiliriz belki hardwell'e gelirim.

RAW PARÇALARI BUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 23 Ağustos 2015; 16:55:52 >

• Uludağda hardstyle parti verdim. video pek yakında.
    Hardstyle müziği bunları yaptırır diğer tarzlardan farkı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 16 Eylül 2015; 19:39:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TDU 2 RESİM GALERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.