Şimdi Ara

Hareket edebilen fırça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hareket algıladığı esnada izli bölmeden çıkıp 360 derece hareket kabiliyetine sahip dönen bir fırça yapmak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok.

Bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulmacayı çözmemize yardımcı olun. Nedir, ne tip bir hareket, temizlik midir?
  • Temizlik amaçlı evet. Ne gibi malzemelere ihtiyacım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: karafetva

Bulmacayı çözmemize yardımcı olun. Nedir, ne tip bir hareket, temizlik midir?
    Evet temizlik amaçlı.

• Mıknatıslı karşılıklı tutan sistemleri bilirsiniz. Çockluğumda vardı cam silmek için. bunlar mıknatısı manuel ya da elektrikli olarak on off yapılır olarak modifiye edilirse biçilmiş kaftan olur...

Eğer dönmesini isterseniz, dış taraf değil de iç taraf fırçasını döndürürsünüz, dıştaki de döner. Boyutları küçük ayarlarsanız; hem köşelere daha iyi girer hem de gerekli kuvvet vb de azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 3 Mayıs 2019; 11:29:15 >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Bu konulara fazla vakıf değilim , dediğiniz sistemide biraz araştırayım.
    Aslında benim isteğim , piston tarzı bir kol ileri geri hareket edecek ucundada yuvarlak bir fırça motorlu oda dönecek.
    Bu konuda profesyonel bir yardım gerekli bana , birkaç ufak detayı daha var. Yardımcı olacak arkadaşında emeği karşılıksız kalmaz.

• Lilladass kullanıcısına yanıt
    Merhaba,konuyu biraz daha açın lütfen . Gerekirse paint üzerinden çizim yaparakta anlatabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lilladass kullanıcısına yanıt
    Buradaki yardımlar ücretsizdir. ancak ne kadar açıklarsanız malumunuz biz de o kadar yardımcı olabiliriz.

Pencereleri silmek istiyorsunuz ve motorlu olacak. Endüstriyel ya da seri üretimini mi düşünüyorsunuz bu cihazın?

Hobi ise fazla masraf etmeyeceksnizdir.

Bir binayı komle dışarıdan silecekseniz; tavandan asılı bir sistem düşünülür.Biba tepesinden asılan bişiler. Ama sadece kendi katınızı silmeyi düşünüyorsanız tam otomatik bişi zor. Döner bir fırçalı sistemi bir uzatmaya takarak kullanabilirsiniz. Ama komple kendisi işi bitirecekse; pencere kenarına monte edilip uygun hareketlerle döner fırçayı cama sürebilmesi lazım.Fırçadan da ziyade bezi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.