Şimdi Ara

hareket halınde vitesi p konumuna getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler 2013 model golf 7 dsg sahibiyim geçen gün aracımı park ederken arac daha tam durmamısken dalgılıkla vitesi p konumuna aldım anında frene basarak aracı durdurdum fakat birkaç defa şanzımandan vurma sesi geldi o gunden berı aklıma takıldı şanzımana hasar vermişmiyimdir diyerek . olayın ustune yaklasık 1000-1500 km kadar aracla yol yaptım vites geçişlerinde veya şanzımandan ses gelme gibi bir sıkıntı olmadı fakat içim hiç rahat değil bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..

• bir yokuşta vitesi Pye alıp aracı serbest bırakın. yani el freni çekili olMAyacak ve frene basmayacaksınız. kayıyorsa kilidi kırılmıştır. kaymıyorsa sorun yoktur.
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    peki bu durum bana nekadar masraf acar tahmını
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

bir yokuşta vitesi Pye alıp aracı serbest bırakın. yani el freni çekili olMAyacak ve frene basmayacaksınız. kayıyorsa kilidi kırılmıştır. kaymıyorsa sorun yoktur.

Hocam yanlıs biliyorsun. Arac 1 - 2 cm kayarak kendini tutar. Buda normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

bir yokuşta vitesi Pye alıp aracı serbest bırakın. yani el freni çekili olMAyacak ve frene basmayacaksınız. kayıyorsa kilidi kırılmıştır. kaymıyorsa sorun yoktur.

Hocam yanlıs biliyorsun. Arac 1 - 2 cm kayarak kendini tutar. Buda normaldir.

Arkadaşın bahsetmeye çalıştığı kayma 1-2 cm den çok daha fazla
  • K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    siz 1-2 cmi kaymakmı kabul ediyorsunuz ki
    kastım ilerlemek yani şanzıman kilidinin aracı tutmaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.