Şimdi Ara

Hareket Sensörü Safari'de Çalışmıyor Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir iPhone aldım. Elime geçtiğinde 1.1.4 yüklenmiş, Türkçeleştirilmişti; yani kullanıma hazırdı. Ancak örneğin Safari'de telefonu yan çevirdiğimde sensör devreye girmiyor ve sayfa yan çevrilmiyor. Aynı problem fotoğrafları ve videoları izlerken de karşıma çıkıyor. Ama yüklediğim oyunlarda sensör sorunsuz çalışıyor. Problem neden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl çözebilirim?
    Biraz öncehttp://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm linkindeki yönergeyi takip ederek 1.1.4'ü yeniden kurdum, ancak bir şey değişmedi.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

• Birtek Safari'de mi çalışmıyor,iPod'da yan çevirince Coverflow'a geçmiyor mu ?
  • Maalesef onda da geçmiyor. Sensör sadece yüklediğim oyunlarda çalışıyor. Diğer hiçbir şeyde çalışmıyor.
  • hareket sensörü elektrik akımıyla çalışır. dolayısıyla birtür mıknatıs onu bozmuş olabilir. eğer böyle bir durum varsa geçmiş olsun diyorum.

onun dışında restore yemediyse aklıma bişi gelmiyor pek
  • Şuan 1,1,4 yüklü, bunu ilk orjinal sürümüne geri çevirsem diye düşünüyorum. Düzelme ihtimali var mıdır?
  • Cihazı restore etmeyi dener misin? Ben de benzer bir sorun olmuştu. Restore ile çözülmüştü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.