Şimdi Ara

Harem-Mu Season4 Episode2 New Npc New Sistem No Bug %0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun hemşerim ben afyonkarahisardan himmetle görüştüm çok iyi olmuş server allah yolunuzu açık etsin. bu arada karayak kardeşimide can_ı gönülden kutluyorum verdiği emekleri ben biliyorum sürekli irtibat halindeyiz gece gundüz en iyi sunabilmek için uğraşıyor. bu emeklerine,yaptıklarını ÇEKEMEYEN,KARALAMA YAPAN KENDİNİ BİLMEZ KALIBININ ADAMI OLMAYAN KİŞİLER SALDIRI YAPIYOMUŞ BEN ONLARI AZ ÇOK TAHMİN EDİYORUM AKILLARINI BAŞINA ALSINLAR UMMADIĞI ANDA UMJMADIĞI ŞEYLER OLMASIN HERKEZ EMEĞE SAYGI GÖSTERSİN.

TEKRARDAN KARAYAK KARDEŞİME BAŞARILAR DİLİYORUM HEMŞERİM İSMAİLDE SELAMLARIMI YOLLUYORUM KISA ZAMANDA GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH.

SİZE YAPILAN BİZE YAPILIR. KALIBININ ADAMI OLMAYAN ADAMLARA CEVABINI VERİRİZ HER PLATFORUMDA. SAYGILAR İYİ GÜNLER.
  • ßravo yani ßoLê ßir $erver Kurmak Güzel Bir Ekip Gerekir..! Kurmusunuz YoLunuz AcıK oL$uN ßoL PLayeRLaR!!!
  • Sagolun Arkaşlar

Hepinizi Seviyoruz
  • server online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRMARUF -- 22 Mayıs 2009; 16:47:29 >
  • kardes server Patch BasKa CLientte CaLisioRmu??
  • Hayır

Bizim Client Olmadan Gİremesiniz !

Server 1 saat sonra onlinedir

Herkez İşini Yapsin
  • |ByLoRD|
    Adli Üye Forum Yoneticilerine Sİkayet Edilmiştir

+ Konumda Bulununan Gereksiz Mesajlari Silinirse Konu Normal Seyrinde Gitmesini İstiyorum
  • peki neden patch veRdiniz ki. ayRica o kadaR buyuk clienti indiRmek ZoR oLmasmi... Kucuk biR Patch veRsenizde oLrdu yani.
  • server onlinedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRMARUF -- 22 Mayıs 2009; 19:26:00 >
  • Bu Konularda Daha Önce Defalarca Konuştum. Hacklendim Diye Lütfen Başkalarını Suçlamayın. Bu Olaya Bakış Açısıyla Alakalı Bir Durum.

Ben Bu Olayda Hackleyene Kızacağım Kadar Hacklenen Kişiyede Kızarım. Eğer Yeterli Düzeyde Güvenlik Sağlayamıyorsa Neden Böyle Bir İşe Kalkışıyor ?

Diğer Yandan Kendi Ülkenin İnsanına Yapılabilecek Bir Davranış Değil. Ahlaki Olarak Bu Olay Yanlış.

Ama Eminimki Bylord Bunu Daha İyi Biliyordur. Onların Canı Zamanında Çok Yandı. Onlar Bu Yüzden Bu Konularda Sonucun Ne Olacağını Biliyorlar.

Lütfen Bu Konuları Forumda Sürekli Olarak Dile Getirmeyiniz.
  • Server Onlinedir
  • Client: http://files.filefront.com/MUHAREMSEASON5zip/;13792717;/fileinfo.html 1 etap indirmek şart

Sadece Client De Yeterlidir Yeni indirenler için Ful Yaptim Clienti ESKİ client olanlar pach main gereklidir

Pach: http://s1.dosya.tc/HaRe-MPach.zip.html 2 etap indirmek şart

Main :http://www.dosya.tc/main.rar.html 3 etap sorun giderme kücük bir eklenti main Şimdilik Böyledir

Not: pac ve client var diyorsunuz sadece main alin kücük bir eklenti main sadece

herkeze iyi oyunlar harem muonline onlinedir

|$@!nT|

Fake Miymiş Bu Kimin Fakesi Acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRMARUF -- 22 Mayıs 2009; 22:06:42 >

• MRMARUF kardeş serverin mutlaka güzeldir.Emek verilen herşey güzeldir.lakin geçende bahsettiğim gibi klienti indiriyim derken int kesildi ve 160 mb boşa gitti.İnternetim kotalı.Keşke normal season 4 ler ilede çalışsaydı ve sadece pachi atsaydık içine.üye oldum ama oynayamıyoruz.umarım bir çözüm bulursun buna.kolay gelsin.
  • Sağol kardeşim Ama Yeni bir server oldugum için Client Orjinal vermem şart az once bahsettigim gibi diger clientleri guvenmiyor himmet onun için size en temizini verdi sounsuz yaptik müziksiz yani söyle bir sistem sunabilirim sana kafeye gidebilirsin 4096 baglanti artik kafeler belki daha fazla flaş bellege atabilirsin çOGU KOTALİ ARKAŞİMİZ BU SİSTEMDE yapiyor saten evden client indirmek kotalilar için munkun degil en guzeli kafeden 30 dk gibi bir surede indirebilirsin ve sunu belirtim clientimiz cok idddali bir şekilde soyluyorum bir gram skin etkilenme yoktur yada vrus yoktur 15 sn gibi bir sure herkezin client olur birbirine ama benimki olmaz

Bu konuda kati kural sahibim client indirmeniz gerek pach ustune devam edecegiz Onun için sana saygi duyorum hak veriyorum ben utanmicam bizi bu sekilde cektiren ttnet istanimiz var uydu nete geçmek gerek

• Total Accounts : 33
    Total Characters : 36
    Total Guilds : 2
    Users Online : 10 : Who is online

Oyunumuz İlk başlayan arkaşlar bıramadi serverimiz

Fun Sistem Dir ama Farkli Bir sistem jewel ler pc point sistemi ile pcpointte +12345 box + gm box 3 tane pcpoint degerleri artiiilarak kasarak kazanilacaktir itemlerbuda oyuncuuy kasmayi teşvik eder player devamli kastiginda muhapett ve benzeri bir ortam oluşur bununla beraber setlerde ozelik arama free hesap sistemi oldugu için Dada da zevkli bir fun sistem dir Türkiyede Bir ilk Dir Fun sistemimiz

Server Onlinedir Her Türlü Koruma Yapilmiştir

Karekter Kayıtlari Hiç Bir şekilde Zarar Görmez

Herkezi Bekleriz

• quote:

Orjinalden alıntı: MRMARUF

MU-HARE-M

KESINLIKLE BUG BULUNMAMAKTADIR

%0 BUG

YENI PATCH INDIRIP CLIENTE ATMANIZ YETERLI

3D CAM EKLENDI

NOT: BIZIM VERMIS OLDUGUMUZ CLIENT DISINDA BASKA

BIR CLIENTTE CALISMAMAKTADIR.

MUTLAKA BIZIM CLIENTIMIZI INDIRMELISINIZ

DESING : KARAYAK

SERVER IS SPONSORED

MARUF BILGISAYAR

TEL : 0 (272) 215 80 04

Adres : Marulcu Mah. hacifellahi sok no.1/B

MARUF BILGISAYAR IYI EGLENCELER DILER

NoT: Saygi deger server sahibi arkaşlarim Sizleride Misar Olarak bekleriz. Muonline Dünyasinda Hepimize Oldugunu İnaniyorum Herkez nasibi Oyuncusunu Kastirir

Yönetici Arkaşlarim Bir Başka Konumuz Var ama günceleme yapamadigimiz İçin oyunculari buradan takip edecekler

Saygilar MARUF BILGISAYAR

"Karekter Kayıtlari Hiç Bir şekilde Zarar Görmez" Demissin.Kul Yapimidir Her Turlu Zarar Gorebilir.

Ayrica Buyulttugum Yeride Duzeltirsen İyi Olur.Yanlis Bi Kelime Cikmis Ortaya.Dogrusu "Design"

Hayırlı Olsun.

• Her Neyse Server Onlinedir
  • Client:http://files.filefront.com/MUHAREMSEASON5zip/;13792717;/fileinfo.html

Hiç indirmedim yeniyim Diyen Arkaşlar varsa ful client yaptim eskiler pach main yeni hiç olmayan buyursun
  • Reset Ödülleri 50 İlk atan 5 kişi istege gore ful set

reset odulleri 75 İlk atan karektere gore silah 4 kişi 4 oplitonlu kalkan

reset odulleri ilk 100 reset atan ful ozelikli 3 nesil kanat

101 reseti server da Gmlik
  • geçmiş olsun server yalan oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.