Şimdi Ara

Harem-Mu Season4 Episode2 New Npc New Sistem No Bug %0 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben satma demedim iyi oku item baglardan çekme dedim anlimayorsan ayri bir mevzur guzel kardeşim

herneyse sen ne aliniyorsun item baglarindan cektinmi bazi itemleri yoksa ? satmak icin item baglardsan ?

sapitmra yok fre hesap sınırı bu benim dedigim bir fre hesap oyunda herseyi ulaşabilmeli kısıtlama ise yanliş bence hic bir buyuk yapanci serverlarda bu sistem yoktur ama ben bazi serverlarda goruyorum bunu uzatma volkan bence benim sozum anlamiyorsun cunku
  • Ben seni anlıyorum. Her lafında anlamıyorsan deme. Yukarıda ismim gecti ondan yazdım. Ben kesinlikle itembaglerden item cekmedim bunu bil. Laflarına dikkat et. Çok bilmiş beyfendi vip den kastımı projemi okuyarak anlarsın. Vip dedigin gibi ayrıcalıklı olamaz. Sadece exp, drop, eventlarda ayrıcalıklı olabilir. Anlandın mı karayak ??? Anlamıyorsan hava basalım beynine biraz ne dersin? yada laflarını kime karsı kullandıgına dikkat et, ben kimse değilim!!!

Bir insan kendini neden över biliyor musunuz? Ben sadece tahmin ediyorum. Egolarından dolayı. Prim yapmak isteyen kişilere prim vermeyelim arkadaslar. Mod ların en yakın zamanda işlemlerine başlayacagina eminim. Şimdiye kadar sineye cektim. Msn de maruf denilen şahıs ne zaman yazarsa, karayak cıkıyor. Ben karayak diyor. Forumda bütün mesajlarda karayakı öven mesajlar... İlle bu şahsın "Ben karayak" mı demesi gerekiyor soruyorum size???

Tamam cocuk arastırıyor, yapıyor birşeyler saygı duyuyorum. Ama herşeyin bir yordamı vardır. Kişileri küçümser gibi mesajlarınızı kendinize saklayın. Daha düşüncenizin ve mantıgınızın gelişmediğini cok güzel anlıyorum mesajlarınızdan. Biraz büyüyüp gelin ok?

• sarvar a ne oldu giremiyom cıkarttınız bi ıp deiştirmeyi giremiyozzzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRMARUF

Client: http://files.filefront.com/MUHAREMSEASON5zip/;13792717;/fileinfo.html 1 etap indirmek şart

Sadece Client De Yeterlidir Yeni indirenler için Ful Yaptim Clienti ESKİ client olanlar pach main gereklidir

Pach: http://s1.dosya.tc/HaRe-MPach.zip.html 2 etap indirmek şart

Main :http://www.dosya.tc/main.rar.html 3 etap sorun giderme kücük bir eklenti main Şimdilik Böyledir

Not: pac ve client var diyorsunuz sadece main alin kücük bir eklenti main sadece

herkeze iyi oyunlar harem muonline onlinedir

|$@!nT|

Fake Miymiş Bu Kimin Fakesi Acaba ?

Bak Kardesim bn kimsenin fakesi fLn deiLim wede oLmadim...

KimLeR fake goRuYoRuz......

• NoLdu? Server YaLan OLmuş:) Ben Demiştim Ama. KarayaK Nereye Elini Atsa:) 1-2 Gün Dayanıyor.

Yazzık Yazzık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

NoLdu? Server YaLan OLmuş:) Ben Demiştim Ama. KarayaK Nereye Elini Atsa:) 1-2 Gün Dayanıyor.

Yazzık Yazzık.

yannş annamada adam sdce files da yardımcı oldu kurmakta serveri ayakta tutmak ack tutup kapamamak adminin elinde burda himmetin sucu ne tam cözemedim
  • seRveR KompLemı Kapandı ByleR ??
  • Konu Server Tanıtım Bicimine Uygun Olmadıgı İcin Konunuz Kilitlenmistir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.