Şimdi Ara

Harici disk problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben xboxıma bazı updateler yüklemek istiyordum.bende verbatim harici disk var ordan dosyalar gözükür mü diye bakıyordum ki xbox saolsun 320 gb'lık arşivimi sildi.geri diski pcye taktığımda boş olarak gözüküyor.lanet olsun ki yedek de almadım ilk kez kullanıyorum harici disk.bu dosyalar tamamen silindi mi yoksa gözükmüyor mu.büyük hata yaptım yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

• Maalesef hdd'i xbox'a taktığınız zaman konsol kendi biçimine göre format atmış ve tüm arşiviniz gitmiş geri getirmek mümkün gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Maalesef hdd'i xbox'a taktığınız zaman konsol kendi biçimine göre format atmış ve tüm arşiviniz gitmiş geri getirmek mümkün gözükmüyor.

saol dostum cevap için.ağlıyacam yemin ederim şu an recep ivediğe bağladım.şu xbox çok garip bir alet hem herşeyi veriyor hemde elimdeki herşeyi bir anda alıyor.çok garip bir alet çoooook(üründül)
  • Eee allahın sopası yok Geçmiş olsun bu arada 320 GB da az değil hani.
  • Geçmiş olsun. Ama her şey bitmiş değil. Derhal Recover My Files programını buluyorsun. Sürücüne arama yaptırıp dosyalarını kurtarıyorsun.
  • konsolun suçu yok
    biçimlendirmeden sana soruyor
    kabul ettiğine göre sonuçlarına katlanacaksın
  • teşekkürler pinky dostlar saolsun napalım artık.Allahtan yedekleme özelliği var pcnin ordan dosyaları pcye ordan tekrar hariciye aktarıcam.bu xbox varya süpriz kutusu gibi alet herşeyi yapıyor.kendi kendine siliyor dönüştürüyor acayip bişey neyse başka çözüm bilen yoksa konunun yer işgal etmesine gerek yok iyi geceler pinky ve herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

konsolun suçu yok
    biçimlendirmeden sana soruyor
    kabul ettiğine göre sonuçlarına katlanacaksın

evet ama ben sandım ki xbox ile ilgili dosyalar bu işlemden sonra xboxım da gözükecek ben de evet dedim hiç böyle birşey ummuyordum büyük hata yaptım.bu kadar çok dosyayı sadece 20 saniyede silmesi beni şoka soktu şu an.acaba bill gates babaya mı mı aktarıldı o dosyalar hala şaşkıınm.

C.R.U.I.S.E.R çok saol denerim ama ümidim yok gibi ama şimdi bakıyorum o programa çok saol.
  • C.R.U.I.S.E.R çok teşşekkür ederim sana verdiğin program adını denedim ve tüm dosyalarımı kurtardım.bana bayram hediyesi oldu bu çok saol.senin ve bütün donanımhaber camiasının bayramının güzel ve tatlı geçmesini dilerim iyi (vallahi çok rahatladım ohh bee)
  • ya arkadaşlar dosyaları kurtardım ama şimdi de içindeki müzikler videolar data dosyalarına dönüşmüş.bunu tekrar video uzantısına nasıl çevircem.hepsi data dosyası olmuş.şöyle kaliteli bir convert programı var mı önerebileceğiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.