Şimdi Ara

Harici diski açmaya çalışınca pc kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici Disk i pc ye takıyorum bilgisayarım a girmeye çalışınca çok uzun süre kilitli kalıyor pc sonra harici diske girmeye çalışıyorum pc kilitleniyor yine bekleyince biçimlendirme geliyor biçimlendir e tıklayınca pc tamamen kilitleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: as12atay

Harici Disk i pc ye takıyorum bilgisayarım a girmeye çalışınca çok uzun süre kilitli kalıyor pc sonra harici diske girmeye çalışıyorum pc kilitleniyor yine bekleyince biçimlendirme geliyor biçimlendir e tıklayınca pc tamamen kilitleniyor.

Virüs olabilir. Herhangi bir virüs programı ve Combofix programı ile tarama yaptırın hem bilgisayarınıza hem harici diskinize.
  • evet combofix ile bir tarama yaptır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 15 Temmuz 2012; 18:49:35 >
  • Hddnin büyük olasılık ömrü dolmuş. Garantisi varsa ver yenisiyle değiştirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Hddnin büyük olasılık ömrü dolmuş. Garantisi varsa ver yenisiyle değiştirsinler.

Ömrü dolmuş derken ?
    Kalp masajı falan işe yaramaz mı :(
    Combofix ile tarama yaptırdım değişen bi şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as12atay -- 15 Temmuz 2012; 18:59:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: as12atay

quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Hddnin büyük olasılık ömrü dolmuş. Garantisi varsa ver yenisiyle değiştirsinler.

Ömrü dolmuş derken ?
    Kalp masajı falan işe yaramaz mı :(
    Combofix ile tarama yaptırdım değişen bi şey olmadı.

Hee 220 ye şarj et yanındaki donanımlara çekilin de olmassa aynı işlemi tekrar yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.