Şimdi Ara

Harici diski bilgisayar görmüyor yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar... dün aldığım WD elements 750 gb hdd yi tün taktım çalıştı yarın depolarım dedim ve çıkardım pc yi kapattım... bugün taktığımda pc den "dıdıdıt" 3 efa ses geliyor hdd nin ışığı yanıyor ama pc görmüyor ne yaptımsa olmadı

başka bir laptopda denedim o da gördü bunun nedeni nedir veya nasıl çözerim... yardımınız için şimdiden teşekkürler...

• az önce aygıt yöneticisinden biraz karıştırdım ve sorun çözüldü fakat bu hep böyle mi olacak ? yani her taktığımda aygıt yöneticisinden düzeltmem mi gerekecek acaba?
  • Aygıt yöneticisinden taktığınız usb aracını sağ tıklayıp yazılımını yüklemeniz gerekmektedir.Yükledikten sonra bir daha sormaz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Aygıt yöneticisinden taktığınız usb aracını sağ tıklayıp yazılımını yüklemeniz gerekmektedir.Yükledikten sonra bir daha sormaz zaten..

mesajın için teşekkürler...

anladım... yazılım cd si gelmedi ama netten bir araştırayım belkide benim pc ye has bişeydir çünkü laptopa 20 defa çıkarıp taktım hep çalıştı...
  • WD 1 tb ben kullanıyorum taktığımda herhangi bir yazılım yüklemeden çalıştı.Büyük ihtimal driverlerini güncelleştirirsen sorun çözülür özellikle anakart driverini yeni sürümünü netten bulup yükleyin.
  • peki ben de zaten format atmayı planlıyorum windows 7 kurmak için HDD yi de aslında onun için aldım 3-5 gb yer vardı pc de :) peki tavsiyeniz için çook teşekkür ederim sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.