Şimdi Ara

TOSHİBA HARİCİ DİSKİMİ PS3' ÜM GÖRMÜYOR! YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün teknosadan 1tb lık beyaz slim harici disk aldım. normalde arkadaşımın harici diskini kullanıyordum ancak istediği için kendime yeni bir harici aldım. Arkadaşımın harici diski WD marka ve PS3 üm soruncusz bunu görüyor. Neyse bilgisayarıma ikisinide taktım ve yeni aldıgım hariciye oyunları aktarmaya başladım, ardından ps3 üme toshiba harici diski taktığımda PS3 üm harici diski görmedi. Çıkarıp taktım yok usb girişini değiştirdim gene yok. PS3 ümün yazılımı 4.50 kırık. Yardım ederseniz çok memnun olurum. Teşekkürler

• AsiRuh1989 kullanıcısına yanıt
    Hdd yi ntfs olarak bırde exfat olarak bıcımlendırıp oyle deneyın.
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    hocam hdd yi fat32 i olarak yapıyorum bunun dısında da ntfs ve exfat mı yapmam gerekiyor ? bu hdd yi bölmeye, biçimlendirmeye yarayan programlarla söylediklerinizi yapabilir miyim ?
    Hocam hdd yi fat 32 yaparsaniz gormez tabi.Fat 32 max 4 gb diskler icin kullanilir.Bilgisayarina tak surucunun ustune gel sag tikla bicimlendir de ordan ntfs yi sec tekrar dene olmazsa exfat olarak dene birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    valla abicim hallettim işi. nasıl yaptıgımı söliyim, fat32 yaptım hdd yi. ardından hdd içinde GAMES diye bir klasör açtım ve attım oyunları halloldu :)

Teşekkürler genede ilginiz için hocam
    Hocam hdd yı fat 32 seklınde formatlarsanız 4 gbden fazla verı dolduramazsınız.Yer olmasına ragmen almayacaktır.Ntfs yapın.
  • uzun bir zaman geçmiş. en fazla kaç tb hdd görür onu araştırıyordum. konu yanlış olarak kapanmasın. ps3 ler sadece fat32 formatlı hdd leri görür. yani nfts formatlamayın. ve GAMEZ klasorune atılmalı oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M2 ssd'yi hp cihaz görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memarica M kullanıcısına yanıt
    Sanırım 500 gb olabilir. Bi arkadaş bikaç tane 500 gb disk almıştı benden. Daha yüksek diski görmüyor demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.